wera_wawa86 Coś już napisała
Wysłany: 2011-03-03, 15:36
masaże odchudzajace?
chcialabym troszke ujędrnić ciało ale jestem leniem - nienawidze cwiczyc hehe ;) chodzilam jedynie na vacu space ale tez mi sie odechcialo po jakims czasie ;p znalazlam podciśnieniowy masaż ciała (brzuch, uda, pośladki) za 48 zl i pomyslalam ze sprobuje jakby byl skuteczny to moglabym zainwestowac w takie zabiegi , a co Wy myslicie ? prosze o pomoc :)
chcialabym troszke ujędrnić ciało ale jestem leniem - nienawidze cwiczyc hehe ;) chodzilam jedynie na vacu space ale tez mi sie odechcialo po jakims czasie ;p znalazlam podciśnieniowy masaż ciała (brzuch, uda, pośladki) za 48 zl i pomyslalam ze sprobuje jakby byl skuteczny to moglabym zainwestowac w takie zabiegi , a co Wy myslicie ? prosze o pomoc :)
ja uważam, że masaże pomagają ujędrnić skórę, ale to nie jest jednorazowa wizyta, dlatego koszt może być duży - zastanów się, czy jesteś na taki gotowa no i daj znac, jeśli byłaś...
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Jejku, lepiej się trochę pomęczyć (ćwiczenia) niż ładować pieniążki w tego typu zabiegi bo tak jak mówi leelo nie jest to jednorazowy wydatek a i efekty szału nie dadzą. Najlepsze są tradycyjne metody - i dla zdrowia lepiej i dla kieszeni
Endermologia ponoć daje świetne efekty. Trzeba liczyć się z kosztami, bo to nie jest tania zabawa, ale o niebo lepiej, niż "masaże odchudzające" robione przez studentki fizioterapii za 30 zł ;)
_________________ Just staying alive!
niunia45 Początkująca
Wysłany: 2011-04-19, 22:02
Znacie jakieś ciekawe miejsca w warszawie w których robią takie masaże ?
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum