zegarynek Początkująca
Wysłany: 2011-01-19, 23:51
Masaz twarzy i dłoni
Co sadzicie o masażach twarzy i dłoni przed zabiegami? ktoś to robił już? wiem że w większości przypadków nie ma tego w salonach, a powinno być. Podobno bardzo pomaga przy późniejszych zabiegach. Skóra staje bardziej "podatna" na działania późniejszych zabiegów.
Co sadzicie o masażach twarzy i dłoni przed zabiegami? ktoś to robił już? wiem że w większości przypadków nie ma tego w salonach, a powinno być. Podobno bardzo pomaga przy późniejszych zabiegach. Skóra staje bardziej "podatna" na działania późniejszych zabiegów.
ja uwielbiam masaż dłoni:) może nie za każdym razem, ale powiedzmy raz na 3 wizyty robię (tzn. pani manicurzystka robi) peeling, masaż dłoni a potem nakłada mi maseczkę, która super pachnie. Faktycznie muszę przyznać, że dłonie mam bardziej nawilżone i ogólnie w lepszej kondycji. No a masaż dłoni to czysta przyjemność;)
Kasienka78 Coś już napisała
Wysłany: 2011-01-22, 10:18
Masaż dłoni jest baardzo przyjemny :) Dodatkowo odżywanienie skóry i paznokci daje ładną bazę pod stylizację na przykład metodą żelową. Pani Ewa z salonu Chanta'l zawsze potrafi dobrać dla mnie odpowiednie kosmetyki, dzięki czemu dłonie ciągle mam zadbane pomimo wielu zabiegów stylizacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum