Ostatnio na rocznicę ślubu dostałam od męża kupon na masaż tajski. Według mnie coś świetnego. Bardzo się odprężyłam, zrelaksowałam, pomogło mi to na mój kręgosłup. Teraz zamierzam się wybrać za swoje pieniądze po raz drugi.
Serdecznie wszystkim polecam taki masaż :)
Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-01-19, 13:18
Masaż tajski to znakomita sprawa, zazdroszczę takiego prezentu. Też bym chętnie poszła, ale niestety to bardzo droga rozrywka, więc pozostaje mi czekać na to, iż też ktoś mi zrobi taki prezent.
missbutterfly Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-02-16, 15:14
Też zazdroszczę takiego prezentu sama bym się wybrała na coś takiego. Może mi też kiedyś ktoś podaruje masaż w prezencie, albo wyjazd do spa. Super sprawa. Na pewno można przy tym nieźle się zrelaksować;) a może jak się nie uda dostać takiego masażu w prezencie sama sobie pójdę na taki masaż. Tylko jeszcze będę wdzięczna o namiary na jakieś miejsca, gdzie warto jest się udać na taki masaż ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum