Tak sobie myślałam ostatnio o masażu dla dwojga w profesjonalnym studiu urody. Jestem z Wrocławia. Zrobiłam research i okazało się, że Instytut Zdrowia i Urody „Sentido” na Walentyki przygotował coś specjalnego. Wszystkie osoby, które w dniach od 12 do 14 lutego odwiedzą "Sentido", będą miały okazję do skorzystania z promocji: 20% zniżki na wszystkie zabiegi kosmetyczne, które znajdują się w menu. Zapowiada się niezły początek walentynek.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Zamykam ten temat, po pierwsze pisałam już, że wszelkie tematy, dotyczące WALENTYNEK, będą usuwane. Jeden wątek już istnieje i prosiłam, aby tam umieszczać wszystkie swoje propozycje. Poza tym ten post "pachnie mi" reklamą, więc jest to przestroga dla innym firm ze SPECJALNYMI OFERTAMI WALENTYNKOWYMI. Administratorzy czuwają, więc Wasz wysiłek jest zbędny. :) Pozdrawiam.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum