Teczowa26 Początkująca
Wysłany: 2011-03-10, 11:36
Manicure hybrydowy-warto?
Cześć, zastanawiam się nad zrobieniem sobie manicure hybrydowego. Podobno jest trwalszy i lakier nie odpryskuje. Jakie macie doświadczenia? Znalazłam fajną promocję w Sosnowcu za 49 zł i zastanawiam się czy się wybrać...
to tanio - u mnie w salonie 130, kosmetyczka która robi mi pazurki w domu za shellac chce 85 zł Patrzyłam lakiery na allegro to wszystko koło 100 ale trzeba mieć swoją lampę. Moje kolażanki sobie robią pazurki hybrydowym i są zadowolone. Ja jeszcze myślę....
ja osobiście polecam taki manicure hybrydowy. ja skorzystałam z oferty promocyjnej salonu empire w warszawie bo akurat miałam wesele koleżanki. zrobiłam sobie French manicure marki Gelish i zbliża się 2 tydzień a pazurki wyglądają jak nowe:) nie ma się co zastanawiać!!
jest naprawdę trwały -ale tylko pod warunkiem że lakiery są oryginały. Raz miałam przypadek że klientka skarżyła się że lakier zaczął jej się kruszyć po kilku dniach- powód lakier zakupiony z allegro był albo z czymś wymieszany albo podrobiony, lakiery hybrydowe są super ale zakupione u pewnego sprzedawcy
A w naszym sklepie aktualnie bardzo duża promocja na manicure hybrydowy :) i na 6ml i na 15ml :) jeszcze nie trafiła się klientka która by się skarżyła :)
mary258 Coś już napisała
Wysłany: 2011-08-10, 11:35
W Karkowie kosztuje ok 100 zł taki manicure. Ja się jeszcze waham, chociaż kusi mnie zeby sprawdzić czy to faktycznie takie wygodne i cienkie paznokcie ;)
Mart Stała bywalczyni
Wysłany: 2011-08-11, 23:09
słowem można powiedzieć że czas trzymania się jest poniekąd równoznaczny z czasem kiedy nam po prostu płytka paznokcia odrastać zaczyna, czy macie takie spostrzeżenia ?
dla mnie do Krakowa na takie zabiegi daleko, rozejrzę się w Wawie :D
a ile kosztuje taki "zestaw domowy"? na co zwracać uwagę? jakie lakiery są najlepsze? wolałabym raz zainwestować i sama sobie robić manicure co jakiś czas, niż co miesiąc zostawiać stówę u kosmetyczki ;)
Wysłany: 2011-08-16, 23:35
Cytat:
a ile kosztuje taki "zestaw domowy"? na co zwracać uwagę? jakie lakiery są najlepsze? wolałabym raz zainwestować i sama sobie robić manicure co jakiś czas, niż co miesiąc zostawiać stówę u kosmetyczki ;)
a to jest takowa możliwość ? nie wiedziałam :D jedyne co wiem to warto przetestowac parę rodzajów lakierów. Zastanowiłabym się na Twoim miejscu nad tą Jessicą. wspominałaś chyba w temacie obok o tych lakierach, ja też miałam je kiedyś i uważam że porządna firma i bardzo dobra trwałość, kolorów też masa. Może rzeczywiście trzebaby pomyśleć nad takimi domowymi spsobami hm... albo najpierw wybrać się do profesjonalisty :D
a mają lakiery do manicure hybrydowego? muszę zerknąć... a co do zestawu domowego to myśle, ze są, skoro i żel i akryl można robić w domu to chyba i hybrydowy się da ;)
Wysłany: 2011-08-30, 21:19
no proszę to już można sobie salon kosmetyczny w domu urządzić :D
A co do lakierów do hybrydowego widziałam że mają, choć ciekawa jestem na czym różnica polega :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum