Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: manicure hybrydowy, zabieg parafinowy na dlonie

Manicure hybrydowy-warto?
Autor Wiadomość
Teczowa26 
Początkująca

Wysłany: 2011-03-10, 11:36 Manicure hybrydowy-warto?

Cześć, zastanawiam się nad zrobieniem sobie manicure hybrydowego. Podobno jest trwalszy i lakier nie odpryskuje. Jakie macie doświadczenia? Znalazłam fajną promocję w Sosnowcu za 49 zł i zastanawiam się czy się wybrać...

zonia30 
Początkująca

Wysłany: 2011-03-14, 22:48 

to tanio - u mnie w salonie 130, kosmetyczka która robi mi pazurki w domu za shellac chce 85 zł Patrzyłam lakiery na allegro to wszystko koło 100 ale trzeba mieć swoją lampę. Moje kolażanki sobie robią pazurki hybrydowym i są zadowolone. Ja jeszcze myślę....

ulla12 
Początkująca
Ula

Wysłany: 2011-04-04, 14:09 

ja osobiście polecam taki manicure hybrydowy. ja skorzystałam z oferty promocyjnej salonu empire w warszawie bo akurat miałam wesele koleżanki. zrobiłam sobie French manicure marki Gelish i zbliża się 2 tydzień a pazurki wyglądają jak nowe:) nie ma się co zastanawiać!!

Marta-a 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-04-11, 22:26 

u mnie w stolicy 90zet :-) ale zakupilam produkty i bede sama sobie robic :-)

jestem zadolowlona a nosze dopiero 4tyg

krooliczek2 
Początkująca

Wysłany: 2011-04-27, 21:41 

ja tez polecam

Mart 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-07-18, 17:24 

czyli mozna frencha ? ooo :)

NeoNail 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-07-25, 08:56 

Oczywiście że warto ! :) to bardzo trwały oraz śliczny Manicure!

andrewix 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-07-31, 19:25 

jest naprawdę trwały -ale tylko pod warunkiem że lakiery są oryginały. Raz miałam przypadek że klientka skarżyła się że lakier zaczął jej się kruszyć po kilku dniach- powód lakier zakupiony z allegro był albo z czymś wymieszany albo podrobiony, lakiery hybrydowe są super ale zakupione u pewnego sprzedawcy

NeoNail 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-01, 09:52 

A w naszym sklepie aktualnie bardzo duża promocja na manicure hybrydowy :) i na 6ml i na 15ml :) jeszcze nie trafiła się klientka która by się skarżyła :)

mary258 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-08-10, 11:35 

W Karkowie kosztuje ok 100 zł taki manicure. Ja się jeszcze waham, chociaż kusi mnie zeby sprawdzić czy to faktycznie takie wygodne i cienkie paznokcie ;)

Mart 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-08-11, 23:09 

słowem można powiedzieć że czas trzymania się jest poniekąd równoznaczny z czasem kiedy nam po prostu płytka paznokcia odrastać zaczyna, czy macie takie spostrzeżenia ?
dla mnie do Krakowa na takie zabiegi daleko, rozejrzę się w Wawie :D

Dorota25 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-08-16, 17:03 

a ile kosztuje taki "zestaw domowy"? na co zwracać uwagę? jakie lakiery są najlepsze? wolałabym raz zainwestować i sama sobie robić manicure co jakiś czas, niż co miesiąc zostawiać stówę u kosmetyczki ;)

Mart 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-08-16, 23:35 

Cytat:
a ile kosztuje taki "zestaw domowy"? na co zwracać uwagę? jakie lakiery są najlepsze? wolałabym raz zainwestować i sama sobie robić manicure co jakiś czas, niż co miesiąc zostawiać stówę u kosmetyczki ;)

a to jest takowa możliwość ? nie wiedziałam :D jedyne co wiem to warto przetestowac parę rodzajów lakierów. Zastanowiłabym się na Twoim miejscu nad tą Jessicą. wspominałaś chyba w temacie obok o tych lakierach, ja też miałam je kiedyś i uważam że porządna firma i bardzo dobra trwałość, kolorów też masa. Może rzeczywiście trzebaby pomyśleć nad takimi domowymi spsobami hm... albo najpierw wybrać się do profesjonalisty :D

Dorota25 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-08-17, 09:42 

a mają lakiery do manicure hybrydowego? muszę zerknąć... a co do zestawu domowego to myśle, ze są, skoro i żel i akryl można robić w domu to chyba i hybrydowy się da ;)

Mart 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-08-30, 21:19 

no proszę to już można sobie salon kosmetyczny w domu urządzić :D

A co do lakierów do hybrydowego widziałam że mają, choć ciekawa jestem na czym różnica polega :D

Odpowiedz do tematu