Makijaż permanentny dzięki naszym urządzeniom Oded i Taffy daje permanentne poczucie piękna i komfortu. Opatentowana przez Szwedo Group innowacyjna technologia trzech igieł sprawia, że zabieg jest szybki, dokładny i skuteczny, co zostawia daleko w tyle inne urządzenia do makijażu trwałego.Minimum bólu podczas wykonywania makijażu permanentnego sprawia, że nie boimy się powiedzieć, że jesteśmy najlepsi!
Chciałabym polecić gabinet kosmetyczny ASPAZJA na strzeszynie greckim przy ulicy lukrecjusza 3. Długo zastanawiałam się nad wyborem miejsca , ale moje koleżanki które również korzystały z ich usług namówiły mnie i efekty były na prawdę rewelacyjne u każdej z nas. Mi zależało głównie na ustach ponieważ były niewyraźne i niesymetryczne. Teraz są pełniejsze i optycznie większe. Jestem bardzo zadowolona ponieważ wyglądają bardzo naturalnie!!Na prawdę goraco polecam ten gabinet szczególnie dlatego, że do końca września jest tam promocja i ceny wszystkich elementów są tańsze o 50%
Andzik Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-07-14, 11:32
A słyszeliście coś na temat urządzenia Magic Cosmetics ? Słyszałam, że to bardzo dobre urządzenie do robienia makijażu permanentnego, produkowane bodajże w Izraelu. Może wiecie ile takie urządzenie może kosztować i gdzie ewentualnie w Polsce można coś takiego kupić. Bee wdzięczna za informacje.
Fleur Użytkowniczka
Wysłany: 2010-07-14, 12:25
Wiem że w Warszawie w centrum szkoleniowym New Look mają te urządzenia. Szkolą na nich i można tam takie zakupić. Szkolenie kończy się certyfikatem i jest tańsze przy zakupie urządzenia. Możesz sobie o szczegółach poczytać na permenentny.com. Tam jest na czerwono o szkoleniach, wejdź sobie w to i przeczytaj.
kubeczek Początkująca
Wysłany: 2011-05-17, 15:34
Szkolenia z makijażu permanentnego organizowane są w Toruniu przez panią Iwonę Marciniak właścicielkę salonu Art i Spa, zdobywczynię międzynarodowego tytułu mistrza w mikropigmentacji i szkoleniowca Long-Time-Liner. Szkolenie trwa ok. 2 tygodnie, kończy sie egzaminem i uzyskaniem międzynarodowego tytułu Linergisty i uprawnieniami do stosowania opatentowanej metody Conture Make-up firmy Long-Time-Liner. Na poczatku uczymy sie rozrysunku wstepnego, który pomaga nam w nadaniu idealnego kształtu i doboru odpowiedniego koloru do naturalnej kolorystyki skóry klientki.Potem pigmentujemy na szablonach szkoleniowych a gdy nabierzemy wprawy w prowadzeniu linera przechodzimy do mikropigmentacji na modelkach: brwi (metodą włoskową i cieniowania), kreski górnej i dolnej między rzęsami, oraz kreski dekoracyjnej, konturu ust wraz z cieniowaniem i wypełnieniem, optycznego ich zmniejszania lub powiekszania techniką liplight oraz Temptoo - precyzyjnego biotatuażu.. Sama metoda jest bardzo delikatna, pigmenty pochodzenia naturalnego wprowadzane są za pomocą cieniutkiej igły do wierzchniej warstwy naskórka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum