Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: innowacyjna, makijaz, opatentowana, permanentny, technologia

MAKIJAŻ PERMANENTNY - INNOWACYJNA OPATENTOWANA TECHNOLOGIA
Autor Wiadomość
szwedogroup 
Początkująca

Wysłany: 2008-03-28, 10:40 MAKIJAŻ PERMANENTNY - INNOWACYJNA OPATENTOWANA TECHNOLOGIA

Makijaż permanentny dzięki naszym urządzeniom Oded i Taffy daje permanentne poczucie piękna i komfortu. Opatentowana przez Szwedo Group innowacyjna technologia trzech igieł sprawia, że zabieg jest szybki, dokładny i skuteczny, co zostawia daleko w tyle inne urządzenia do makijażu trwałego.Minimum bólu podczas wykonywania makijażu permanentnego sprawia, że nie boimy się powiedzieć, że jesteśmy najlepsi!

zuzia86 
Początkująca

Wysłany: 2008-09-04, 12:03 

Chciałabym polecić gabinet kosmetyczny ASPAZJA na strzeszynie greckim przy ulicy lukrecjusza 3. Długo zastanawiałam się nad wyborem miejsca , ale moje koleżanki które również korzystały z ich usług namówiły mnie i efekty były na prawdę rewelacyjne u każdej z nas. Mi zależało głównie na ustach ponieważ były niewyraźne i niesymetryczne. Teraz są pełniejsze i optycznie większe. Jestem bardzo zadowolona ponieważ wyglądają bardzo naturalnie!!Na prawdę goraco polecam ten gabinet szczególnie dlatego, że do końca września jest tam promocja i ceny wszystkich elementów są tańsze o 50%

Andzik 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-07-14, 11:32 

A słyszeliście coś na temat urządzenia Magic Cosmetics ? Słyszałam, że to bardzo dobre urządzenie do robienia makijażu permanentnego, produkowane bodajże w Izraelu. Może wiecie ile takie urządzenie może kosztować i gdzie ewentualnie w Polsce można coś takiego kupić. Bee wdzięczna za informacje.

Fleur 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-07-14, 12:25 

Wiem że w Warszawie w centrum szkoleniowym New Look mają te urządzenia. Szkolą na nich i można tam takie zakupić. Szkolenie kończy się certyfikatem i jest tańsze przy zakupie urządzenia. Możesz sobie o szczegółach poczytać na permenentny.com. Tam jest na czerwono o szkoleniach, wejdź sobie w to i przeczytaj.

kubeczek 
Początkująca

Wysłany: 2011-05-17, 15:34 

Szkolenia z makijażu permanentnego organizowane są w Toruniu przez panią Iwonę Marciniak właścicielkę salonu Art i Spa, zdobywczynię międzynarodowego tytułu mistrza w mikropigmentacji i szkoleniowca Long-Time-Liner. Szkolenie trwa ok. 2 tygodnie, kończy sie egzaminem i uzyskaniem międzynarodowego tytułu Linergisty i uprawnieniami do stosowania opatentowanej metody Conture Make-up firmy Long-Time-Liner. Na poczatku uczymy sie rozrysunku wstepnego, który pomaga nam w nadaniu idealnego kształtu i doboru odpowiedniego koloru do naturalnej kolorystyki skóry klientki.Potem pigmentujemy na szablonach szkoleniowych a gdy nabierzemy wprawy w prowadzeniu linera przechodzimy do mikropigmentacji na modelkach: brwi (metodą włoskową i cieniowania), kreski górnej i dolnej między rzęsami, oraz kreski dekoracyjnej, konturu ust wraz z cieniowaniem i wypełnieniem, optycznego ich zmniejszania lub powiekszania techniką liplight oraz Temptoo - precyzyjnego biotatuażu.. Sama metoda jest bardzo delikatna, pigmenty pochodzenia naturalnego wprowadzane są za pomocą cieniutkiej igły do wierzchniej warstwy naskórka.

Odpowiedz do tematu