Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: czy, makijaz, permanentny, robic, warto

Makijaż permanentny - czy warto go robić?
Autor Wiadomość
karmelowa 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-08-17, 13:59 

a mnie się wydaje , że warto, bo jednak to jest wielka wygoda i wielka oszczędność czasu, oczywiście trzeba się udac do dobrego salonu, gdzie zrobią to jak należy i , że klienta będzie zadowolona z efektów, dlatego lepiej zapłacić więcej a mieć super zrobione , niż oszczędzać a potem żałować

Paffi 
Użytkowniczka
Paffi :)

Wysłany: 2011-10-02, 00:06 

Ja planuje sobie zrobić brwi. Trochę martwi mnie pielęgnacja skóry później, ale rozumiem, że to dokładnie tak jak przy tatuażu. Można wtedy np. smarować w ciągu dnia pianką panthenol spray, zamiast tą tłustą maścią, bo przetłuszczałyby mi się włosy ;/

Mart 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-11-03, 17:47 

Paffi napisał/a:
Można wtedy np. smarować w ciągu dnia pianką panthenol spray, zamiast tą tłustą maścią, bo przetłuszczałyby mi się włosy ;/

On zdecydowanie nawilża a nie natuszcza, także dobry wybór :)
A słyszałam, że i na suche włosy dobrze dziala...

nie wiem czy przedłużanie rzęs można zaliczyć do permanentnego makijażu, ale właśnie mocno się nad takowymi zastanawiam. :) Próbowałyście ?

Odpowiedz do tematu