Pochwalcie się jak spędzacie majówki ^^ i tę długą i następne, bo w końcu szkoda tak pięknie się zapowiadających weekendów.
Ja po części na nauce do sesji, wyjazd na domek nie wypalił w ostatniej chwili, a już spakowana byłam. Mam nadzieję, że choć dzisiejsze wyjście do kina na nowych X-menów wypali.
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2009-05-03, 18:24
ja w mieście zostaję i z moimi ludziami na miasto chodzę a w ogóle to mam przedłużoną 'majówkę', bo moje gimnazjum jest połączone praktycznie z liceum, a że jutro zaczynają się matury to szkoła powita mnie dopiero w środę, a i tak cały maj lajtowy będzie, bo 3/4 nauczycieli na maturach
właśnie, pati - powodzenia!
oh, a ja nie zdążyłam życzyć miłego weekendu a sie skończył własnie wróciłam ze Świeradowa Zdroju - góry, góry, góry - bo tam jest wszystko, co kocham a teraz niestety czas wracać do rzeczywistości i kończyć pisać mgra
ja bylam w Poznaniu z cabrio clubem i jedna nasza forumowiczka:D
super impreza jak zawsze:DD
pati, wracalam dzisiaj przez Pleszew:D
tylko jak zobaczylam tabliczke to pomyslalam, ze nie mam jak napisac ze wlasnie jestem... rozgladalam sie ale Cie nie widzialam...
a oto fotka streszczajaca 60 bezdasznikow z calej Polski:DD
Jakoś nie zauważyłam wiklinowego kosza z mnóstwem smakołyków na majówkowy piknik No jak to tak, pogoda, cabrio, lasek, uśmiechnięta niewiasta i brak romantycznego posiłku wśród mrówek i kleszczy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum