Witam :)
Jeśli taki post już był z góry przepraszam, ale nie doszukałam się takiego.
Więc mam do Was pytanie.
Jakie szampony przeciwłupieżowe byście mi poleciły?
Dodam, że używałam head&shoulders, ale w ogóle mi nie pomógł, było bez zmian. Potem też zakupiłam szampon przeciwłupieżowy w aptece Eva Medica, buteleczki tej używałam przez 2 miesiące razem z ciągle tym samym normalnym szamponem (Nivea Hair Care do włosów farbowanych - ogólnie ciągle używam Nivei i nie narzekam, ale w międzyczasie sytuacja mnie zmusiła do używania Dove, po którym właśnie mam łupież), trochę pomogło lecz nie zniwelowało problemu do końca. Szampon ten mi się skończył i nie mam pojęcia co robić. Męczę się z tym od ponad 3 miesięcy :/..
I mam pytanie jeszcze jedno. Czy używałyście może szamponów przeciwłupieżowych z Ziaji? Jeśli tak, to które i czy Wam pomogły?
Zdecydowanie Nizoral. Troche drogi ale naprawde warto. Po 3-4 myciach zero sladu lupiezu - potem zapobiegawczo raz na miesiac. Przynajmniej u mnie zadzialal blyskawicznie. Wczesniej podobnie probowalem H&S i inne "przeciwlupiezowe" cuda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum