Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: lumpeksy

LUMPEKSY
Autor Wiadomość
Amaranta 
Gaduła ;)
Twisted girl ;)

Wysłany: 2011-11-04, 18:23 

A ja ostatnio zawitałam w lumpeksowe progi :mrgreen: Kupiłam dwa ciepłe swetry, jeden z Sisley, jeden z H&M, wyglądają na nienoszone, więc uważam to za dobry interes, za oba zapłaciłam ok. 20zł. Do tego dwie tuniki, też w dobrym stanie, jak ulał pasują do botków i legginsów i też ok. 20 zł pochłonęły:)
Chodzę teraz na łowy w dniu dostawy, ale nie z rana, kiedy toczą się najzacieklejsze boje, lecz około południa. Zawsze coś fajnego można wyszperać, bez obaw o własne życie i zdrowie, no i moja agorafobia na tym nie cierpi, bo wtedy jest zaznaczaj o wiele mniej klienteli :)
Teraz nie wyobrażam sobie już życia bez second- handów. Wiadomo- wszystkiego nie da się tam kupić, ale można mieć dzięki nim super wyposażoną garderobę w oryginalne czy markowe ciuchy za grosze. I w tym tkwi tajemnica chyba większości szałowo ubranych dziewczyn i kobiet :)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2011-11-04, 21:09 

Amaranta ma rację ;-)
Już wielokrotnie natknęłam się na super oryginalnie ubrane dziewczyny, na pierwszy rzut oka ciuszki wyglądały na nowe drogie markowe ciuszki dobrej jakości, z dobrego materiału i świetnie skrojone, a po bliższym poznaniu tych dziewczyn okazywało się, że garderoba skompletowana jest w s-h, a pod względem finansowym szału nie ma, bo sa ubrane za grosze :)
Za to kocham lumpeksy, bo zaoszczędzoną kasę mogę przeznaczyć m. in. na zakup kosmetyków, od których jestem uzależniona :)

E-lejdis 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-11-08, 12:59 

Ja też się z tym spotkałam,ale żeby wyszukać takich ubrań,trzeba mieć bardzo dużo czasu i cierpliwości. A tego bardzo często po prostu mi brakuje ;-)

Zuzanna25 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-11-10, 02:45 

Udało mi się upolować sukienkę River Island idealną do getrów, sweterek długi z New Look, bluzeczkę z H&M z metką jeszcze, 2 skórzane paski (oba plecione, jeden szeroki np. do płaszcza, drugi wąski idealny do sukienki, bluzki), a wszystko to za 60 zł łącznie.

Odpowiedz do tematu