Aleksandra Początkująca
Wysłany: 2008-12-19, 14:11
Liposukcja bez operacji
Mam pytanie?czy któraś z was drogie Panie wie coś na temat liposukcji bez operacj już trochę o tym czytałam
_________________ Aleksandra Jasińska
agnes5498 Początkująca
Wysłany: 2008-12-19, 16:45
Droga Olu,
Na rynku polskim pojawiło się nowe urządzenie kosmetyczne , to najnowszy medyczny aparat, opatentowana metoda bezpiecznego usuwania miejscowo zgromadzonego pod skórą nadmiaru tłuszczu. Nazywa się ULTRACONTUR. Zastępuje całkowicie liposukcje chirurgiczną.
W Polsce pracują na nim najlepsi Kosmetolodzy. Efekt to do 16 cm mniej :)
Pozdrowionka
agnes
Aleksandra Początkująca
Wysłany: 2008-12-22, 10:45
Droga Agnes!
Dziękuję bardzo za Twoją odpowiedz o tym sprzęcie już co nie co słyszałam ale ostatnio w oko wpadł mi inny sprzęt Całkiem niedawno czytałam o CAVISTARZE słyszałaś już może coś o tym urrządzeniu?równierz wykorzystuję kawitację ultradzwiękową co więcej myślę że jest godne uwagi.Jak będziesz miał czas to poczytaj troszkę na ten temat i czekam na Twoją opinię.
Jest również inna metoda. Lipoliza- czyli ostrzykiwanie tkanki tłuszczowej:) Taki zabieg jest tańszy a przynosi świetne efekty.
Aleksandra Początkująca
Wysłany: 2009-02-16, 14:42
Hmmmmmm no tak ale lipoliza jest już inwazyjna bo po pierwsze już jest wkłócie i wpuszczana jest substancja za którą nie mamy 100% pewności. Kto wie jakie to będzie miało skutki w przyszłości. A kawitacja ultradzwiękowa jest skuteczna i bezpieczna całkowicie po za tym wyszukałam na internecie kto jest dystrybutorem tego sprzętu CaviStar i byłam na pokazie w ich siedzibie sprzęt super polecam, zastanawiam się nad kupnem tego sprzętu do swojego salonu.
pozdrawiam Ola
_________________ Aleksandra Jasińska
missbutterfly Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-03-08, 17:11
Ostatnio coraz bardziej zaczęła się interesować zabiegami wyszczuplającymi. Nie wiem, czy któraś z was słyszała o zabiegi vibrolipo, który jest najbardziej bezpieczny, i pozawala na szybki powrót do normalnego życia. Dzięki wykorzystaniu sprężonego powietrza oraz specjalnej kaniuli, która porusza się na trzech płaszczyznach zabieg jest dużo bardziej dokładny i pozwala na precyzyjną pracę. Często zdarza się, że po zabiegu liposukcji głównym zmartwieniem pacjentów jest to, że w miejscach, z których został tłuszcz usunięty będą występować nierówności, a po tym zabiegu problem zostaje usunięty. Owszem podobnie jak po tradycyjnym odsysaniu tłuszczu należy poddawać się masażom, ale nie dlatego, żeby wyrównać skórę, ale dlatego, żeby wzmocnić efekt zabiegu.
A swoją drogą jestem ciekawa, czy zdecydowałybyście się na taki zabieg??
monika12 Początkująca
Wysłany: 2010-06-14, 12:18
Czy ktoraś z Was poddawala sie liposukcji laserowej? Nosze sie z zamiarem jej wykonania i ciekawa jestem Waszych opinii
Pozdrawiam
missbutterfly Stała bywalczyni
Wysłany: 2010-09-27, 15:05
ja nie miałam jeszcze robionego takiego zabiegu. Ale nie wykluczam, że poddam się mu w przyszłości. Póki co zbieram informacje na temat różnych metod usuwania tkanki tłuszczowej. Co do tradycyjnej liposukcji to przyznam, że nie bardzo do mnie przemawia. jest za bardzo inwazyjna, a wiem, że pojawiły się nowe, bezpieczniejsze metody usuwania tkanki tłuszczowej. Jak na przykład Vibrolipo. Ja wiele ciekawych informacji na temat różnych zabiegów znalazłam na stronie kliniki IQ Medica. Możecie tam śmiało zajrzeć, jeśli zastanawiacie się nad jakimś zabiegiem a nie wiecie, co wybrać.
Dajcie sobie spokój... To już jest próżność i głupota ludzka...
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Paula82 Coś już napisała
Wysłany: 2010-09-30, 11:59
Odpowiednia dieta, ćwieczenia i dobór kosmetyku to podstawa. Nie wiem dlaczego, ale mam tendencje do tycia w wakacje, takze ja biore sie za porzadek z moim ciałem po wakacjach własnie. Przeszłam na diete, troche ruchu, aerobik i dorwałam balsam nantes ujędrnaijący, antycelluitowy, tak sceptycznie podeszłam do tego produktu, ale musze przyznać, że jestem zadowolona:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum