Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: avon, idealny, kolor, lekki, podklad

lekki podkład idealny kolor avon
Autor Wiadomość
olaaaaa0 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-02-26, 21:34 lekki podkład idealny kolor avon

Dziewczyny miała któraś z was lekki podkład "Idealny kolor" z Avon? Co o nim sądzicie? Czy warto go kupić?

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2011-02-26, 21:36 

Nigdy nie kupiłabym podkładu z Avonu. Może i są dobre, nie wiem, ale przeraża mnie ich skład. Tym bardziej, że mam skórę z problemami.

olaaaaa0 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-02-26, 21:39 

A jaki byś mi poleciła? Bo też mam skórę tłustą z wypryskami:( ( taki który by krył wszystkie niedoskonałości).

pati 
pati

Wysłany: 2011-02-26, 22:07 

Już wiele jest tematów o podkładach, więc radzę przejrzeć forum i poczytać opinie ;). Ja bardzo lubię Revlon Colorstay do cery tłustej/mieszanej. Jedyny, który dobrze kryje i dość dlugo utrzymuje się na twarzy :).

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2011-02-26, 23:16 

Revlon ma dobre krycie ale nie takie żeby zakryć wypryski. Może dermacol albo pharmaceris? A napewno Dermablend dałby radę.
A może zainwestujesz w korektor który walczy z wypryskami a na to podkład Revlon? Ja bym tak zrobiła.
Ale jeśli masz trądzik to idź do dermatologa, bo nie do końca wiem o jakich niedoskonałościach piszesz, jeśli masz pryszcze np przed okresem to podkład wystarczy ale jeśli masz trądzik to bez dermatologa możesz sobie tylko szkody narobić.

Aha, jeśli chodzi o ten podkład z Avonu to nie polecam. Avon ma dobre podkłady, ale mają słabe lub średnie krycie, nie ma w ofercie żadnego dobrze kryjącego podkładu.

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-02-27, 10:20 

pati napisał/a:
Nigdy nie kupiłabym podkładu z Avonu. Może i są dobre, nie wiem, ale przeraża mnie ich skład. Tym bardziej, że mam skórę z problemami.

Pati to co takiego jest w tych podkładach? Ja aktualnie stosuję pewien podkład z Avonu i mnie troszkę przestraszyłaś....

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2011-02-27, 10:56 

Dermablend od Vichy to bardzo dobry pomysł, cena około 80-90 zł, zależnie od odcienia, jednak podkład wystarczy na blisko 10 miesięcy. Dermacol jest ciężki i niestety jak się go niewłaściwie zaaplikuje to tworzy efekt maski. Ja go używam na dzień, bo uwielbiam idealne krycie na twarzy w ciągu dnia, jednak przy trądziku może okazać się za ciężki ;-)
A Pharmaceris F myślę, że sprawdzi się na pewno, bo pięknie dostosowuje się do skóry, potrafi zdziałać z nią cuda ;-) I kosztuje tylko około 40 zł, a jest już lepszym podkładem intensywnie kryjącym :-)

pati 
pati

Wysłany: 2011-02-27, 20:54 

Aguś, poczytaj sam skład tego podkładu... One.. Hmm... Nie są złe ponoć, jeśli chodzi o trwałość itp... Nie wiem, jaką masz buzię, czy tłustą i trądzikową, czy gładziutką. Jeśli to drugie, to pewnie Cię nie uczuli i nie pojawią sie na twarzy nowe "niespodzianki"... Jednak w przpadku z cery z problemami, pogarsza on stan skóry.. Co więcej, miałam okazję "powąchać" ten podkład po 2 miesiącach nie stosowania go - smród totalny :/... Nie wiem co w niego wkładają :/...

Odpowiedz do tematu