Siemka =**
Kiedys mialam sliczne wloski blyszczaly sie i nie rozdwajaly ... . . .
ale od pewnego czasu traca swoj blask i rozdwajaja sie koncowki ale o tym problem napisalam wczesniej . . Niestety nie pomyslalam ze w lato faktycznie niszcza wlosy !!!!
Teraz chce kupic jakies preparaty do wlosow na lato moze znacie jakies pewne ,ktore napewno dzialaja i chronia wlosy od slonca ??? Do ciela tez mozecie napisac =**
bede wdzieczna =))
Zawarty w preparacie filtr przeciwsłoneczny (SPF 6) w połączeniu z orzeźwiającym wyciągiem z mięty chroni włosy oraz ciało nawet przed najbardziej intensywnym słońcem. Aby ochrona przed promieniowaniem była całkowicie skuteczna, preparat należy zastosować na ciało i włosy na ok. 30 minut przed wyjściem na słońce =)
Pozdrawiam =**
maja 7512 Początkująca
Wysłany: 2008-07-10, 17:11
Przeczytałam w gazecie dla fryzjerów o JOICO Sun Milk. Spray drogi ale mi pasuje. Fajny zapach i miękkie włosy. wg opisów nie potrzeba żadnych innych "specjalnych kosmetyków.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-05-07, 22:02
Zbliża się lato, więc odświeżam temat -> jakie preparaty stosujecie podczas lata? aby chronić włosy przed promieniami słonecznymi. Macie sprawdzone kosmetyki? które są godne polecenia.
Hmm ja używam odżywek teraz znowu zakupie szampon z NIVEA o którym już pisałam ten z filtrem UV a tak to zawsze miałam szampony z serii do blond włosów odżywki też najczęściej Timotei a jak już się skończyły to brałam te troche lepsze do włosów suchych lub przetłuszczających się i nie zwracałam zbytnio uwagi na firmę patrzyłam tylko żeby nie była najtańsza. No i nigdy nie miałam problemów z włosami, końcówki mi się nie rozdwajają włosy są błyszczące. Teraz tylko troche wypadają ale to przez mój tryb życia i "diete".
_________________ „Jeśli okazja wzywa Cię po imieniu, nietaktem byłoby nie odpowiedzieć”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum