Hej dziewczyny.. :)
Mam pytanie,czy jak wybiorę się na zabieg laserowego zamknięcia naczynek to czy to zostawia jakieś blizny bądź widoczna zmiana na skórze ??
Mam na razie tylko 3 takie pęknięte naczynka,ale są na twarzy w dość widocznym miejscu,i dlatego chciałabym wiedzieć czy jak zdecyduje się to czy nie zostaną mi jakieś ślady po tym i będę wyglądała jeszcze gorzej... ?
_________________ Asia89
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Oglądałam o tym program, blizna nie zostanie, ale będzie siniak.
Jak masz tylko 3 pęknięte to może nie warto od razu iść na laser? to nie jest tanie...
Też mam naczynkową skórę na policzkach i boję się, że mi popękają... Moja mam ma popękane.
Kosmetyczka mówiła że mam nawilżać skórę aloesem.
hmm no właśnie nad tym myślałam czy warto iść z tymi trzema ale mi znowu kosmetyczka powiedziała ze mam sobie to usunąć laserem bo że może mi się to powiększyć bo idzie zima i że niby skóra znowu będzie narażona... :/
Już nie wiem co mam zrobić,bo z jednej strony nie jest to takie duże że tylko to widać ale z drugiej denerwuje mnie to chciałabym się tego pozbyć...
A ten siniak to długo zostaje nie wiesz... ?
_________________ Asia89
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum