Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: lakiery, vipera

Lakiery Vipera
Autor Wiadomość
pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-04-06, 12:41 Lakiery Vipera

Dzisiaj po raz kolejny zostałam mile zaskoczona :) Otrzymałam od Vipera Cosmetics dwa różowe lakiery z serii Tutti Frutti. Postanowiłam więc założyć nowy wątek z lakierami Vipera, ponieważ wg mnie dorównują one np. lakierom Inglota, a cena jest o wiele niższa, więc jak na moje warto czasem wypróbować na sobie kosmetyk, który mimo ceny, nie oznacza, że musi być gorszy :). Pod spodem zamieszczam ofertę, jestem pewna, że kolorystyka przypadnie Wam do gustu :) Zapraszam jednocześnie do zakupu, ponieważ naprawdę warto! Ja się jeszcze nie zawiodłam :)!

Zapraszam jednocześnie do innego tematu, który również zawiera posty, dotyczące lakierów i innych produktów marki Vipera Cosmetics.

http://www.beauty-forum.p...ighlight=vipera

Wiosna i lato w kolorze Tutti Frutti

Vipera Cosmetics wprowadza na rynek kolejną limitowaną serię doskonałych lakierów do paznokci Tutti Frutti. Dojrzałe jagody, rozkosznie słodkie maliny, soczysty arbuz i cukierkowa słodycz stały się inspiracją dla gamy kolorystycznej w sam raz na ciepłe miesiące.

Lakiery Tutti Frutti to idealna propozycja dla kobiet, które cenią najwyższą jakość, oraz wymagają, aby kosmetyki wpisywały się w trendy obowiązujące na rynku i, co cenne, podkreślały beztroski nastrój chwili. Te zwiewne i promienne, soczyście owocowe koktajle kolorystyczne, charakteryzują się gładką, aksamitną konsystencją i doskonałymi własnościami aplikacyjnymi. Świetnie wydobędą i podkreślą wypielęgnowane paznokcie, chowane przez zimowe miesiące w rękawiczkach.
Tutti Frutti, wyrazistością kolorów pięknie zaprezentuje się w towarzystwie naszych dłoni. Więcej temperamentu wydobędzie z nich opalenizna.

Sprawdzona formuła lakieru zadba o zdrowie i atrakcyjny wygląd paznokci nie powodując osłabienia płytek, a przez swoją wytrzymałość sprawi, że powłoka utrzyma się przez wiele dni, bez konieczności poprawek. To lubimy!
Warto jednak pamiętać o zaletach nawierzchniowego Top Coat'u dla zahartowania barwy i rozbłyszczenia powierzchni lakierowej.

Seria składa się z 12 kolorów: od bladych róży, poprzez mleczne fiolety do nasyconej, z wyczuciem połyskującej czerwieni.
Wszystkie nasączone do ostatniej kropli koloru i pełne słonecznej energii.

Pojemność 9 ml
Rekomendowana cena detaliczna 7,20zł

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-04-06, 13:51 

Hmm...chyba skuszę się na 72 i 73 :mrgreen:

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-04-06, 14:42 

Ja mam 75 i 82 :D są cudneeeeeeeeeee!

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-04-06, 14:55 

Faktycznie nie wiele kosztują, a paleta kolorów bardzo fajna, jeśli będę miała okazje to na pewno się skuszę :)

TigerANDBear 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-04-22, 20:44 

Cena jest bardzo kusząca i chyba kupie numer 82,bardzo mi się podoba :-D

linet 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-04-23, 15:02 

Nie są drogie,ale naprawdę dobre. W sumie bardzo rzadko maluje paznokcie,ale jak już mi się zdarzy to lubię wybrać jakiś naprawdę odjazdowy kolor:) Dobre jest to,że te lakiery sa dosyć trwałe i nie odpryskują się

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-04-23, 21:45 

o matko, jaka piękna paleta kolorów :!:

ciekawe, czy 73 i 79 wyglądają tak jak na zdjęciu. jutro skoczę do Reduty w czasie pracy (tak tak, mam dyżur...), mają tam stoisko Vipera, rozejrzę się bo lakiery mają naprawdę w przystępnych cenach :->

Odpowiedz do tematu