Wysłany: 2009-06-08, 20:42
Lakiery do włosów
Lakierów jak szamponów - na naszym runku pełno i każdy ma jakieś cudowne [ ] właściwości: nabłyszcza, sprawdza się podczas każdej pogody itd... Jednak pewnie każda z Was ma jakiś ulubiony - godny polecenia. Jestem ciekawa, jakich lakierów używacie i jakie możecie pochwalić.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-09, 20:03
Ja też nie używam lakierów :D ani pianek :P włosy mi się w miarę same układają lakier, pianka tylko w wyjątkowych sytuacjach, ostatni raz używałam 1,5 roku temu jak szłam na studniówkę
A czy któraś z Was kupiła ten nowy lakier Loreala, Elnett, reklamuje go Penelope Cruz :)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-08-30, 17:04
ja używam lakieru, pianki ,sprayu który pomaga mi okielznac włosy i gumowego wosku, ehh... jak ja truję te włosy lakier: Taft Boost Up Look, niebieski a zapachu cytrusowym, nie skleja i świetnie utrwala, dobrze się po nim rozczesuje włoski
Ja czasem uzywam lakieru niemieckiego taft czarnego jest znacznie lepszy niz ten polski bo ten polski skleja włosy i jest taki biały pyłek po całym dniu na włosach. Ale najcześciej używam gumy do stylizacji włosów :)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-09-30, 13:35
motylek.2, no właśnie ja znam też te obie gumy z Joanny(zdziwiłam się zmianą opakowania niebieskiej, której zapach wręcz ubóstwiam) bo i ja kiedyś i Mój Kotuś teraz używa tych gum, wiem, że ta żółta cuchnie i wcale nie trzyma a Ty jeszcze mówisz że skleja więc nie warto nawet kupować... a w takim pierwszym opakowaniu kupiłam w wakacje Kotkowi taką pastę do włosów też z Joanny, ma świetną konsystencję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum