Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-08-27, 19:53
Lakiery do paznokci
Jakie możecie mi polecić lakiery do paznokci (oprócz Inglota, którego ubóstwiam), które są dość trwałe i ładnie się rozprowadzają :) (mile widziane zdjęcie i cena :P)
witam, jesli chodzi o lakiery to tyyyyylko OPI!! to jest to koszt ok 40zl ale pewnosc 1000% ze sie nic nie dzieje , nie odpryskuje itd, z odżywek najlepsze sa Sally hansen, opi i nail tek.
pozdrawiam
_________________ Salon kosmetyczny KLUB PIĘKNA - LUBOŃ K. POZNANIA - ZABIEGI DERMIKA NA TWARZ I CIAŁO, MASAŻE, TIPSY, DEPILACJA, MIKRODERMABRAZJA, PEELING KAWITACYJNY I INNE - PEŁNA OFERTA NA WWW.KLUBPIEKNA.PL
40zł za lakier to dla mnie sporo, tym bardziej, że Inglot kosztuje ok 18zł, a jest naprawdę super :) więc po co przepłacać.
a ja sie akurat zgodze ze OPI sa genijalne i warto wydac nawet 40zl. Mam takie paznocie ze wszystk mi odpryskuje po 1-2 dniach ((( ostatnio 2 piekne kolory kupilam GOSHA i....odpadaja ( te tanie to juz zupenie sie nie nadaja dla mnie
wiec wiecie to ze pani poleca drogi OPI to nie znaczy ze zaraz reklama..... po sobie widze ze tylko te drozsze mi sie trzymaja pzaurow ech (( Chyba wroce do zelu bo tylko wtedy milalm piekie kolorowe pazurki
Sporo to bardzo dużo jak dla mnie... Już wolę mieć 10 lakierów gorszej jakości
ja bym chciala miec 10 gorszej jakosci... ba nawet mam z 9 butelek, oprocz wspomnianego Gosha nabylam wczoraj po 10 zet avona.... pomalowalam rano dzis (w pracy) ..... w poludnei juz mialam odpryski... wiec... nie dla mnie tanie lakiery
no to ja mam inne zdanie, wole jeden rerwelacyjny za 40zl niz 4 gówniane, zreszta jesli chodzi o kosmetyki to tak samo mam - nie kupuje miliona niepotrzebnych maseczek za 5zl i jakichs balsamow ktore potem bym wyrzucila- mam kilka kosmetykow bez ktorych poprostu nie funkcjonuje - to kwestia wyboru.
_________________ Salon kosmetyczny KLUB PIĘKNA - LUBOŃ K. POZNANIA - ZABIEGI DERMIKA NA TWARZ I CIAŁO, MASAŻE, TIPSY, DEPILACJA, MIKRODERMABRAZJA, PEELING KAWITACYJNY I INNE - PEŁNA OFERTA NA WWW.KLUBPIEKNA.PL
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-10-10, 16:23
Nie zawsze droższe oznacza lepsze :) Zresztą Ty kupisz sobie lakier za 40zł, ja dajmy na to za 20zł, inna dziewczyna za 10zł czy nawet mniej i każda będzie z Nas zadowolona. A te 40zł za lakier wolałabym przeznaczyć na inny kosmetyk :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum