polecam lakiery Konad, sa trwale, dobrze sie je naklada no i maja duzy wybor kolorow, cena przystepna niecale 10zl
uwielbiam lawende, pastelowa miete no i pastelowa pomarancze, aha no i hit lata czyli żolty pastel-:)
One chyba nie są w drogeriach dostępne, ale są na Allegro (na Allegro jest wszystko)
i wiem że mają też te zestawy pieczątek, ale drogie i się nie opłaca, ja mam pieczątki za 5zł z Allegro i też działają. Konad to dobra i znana firma moim zdaniem.
[ Dodano: 2011-06-19, 23:23 ]
Tak robią najpopularniejsze pieczątki :)
A nasze nowe lakiery? :) Czy któraś z Pań miała już może z nimi styczność? 33 kolory i całkowicie nowa konsystencja :) Z góry dziękujemy za wszelkie opinie :)
Zespół Neonail,
Pozdrawiamy!
mary258 Coś już napisała
Wysłany: 2011-08-10, 11:43
To ja dorzucę jak dla mnie rewelacyjne lakiery z nowej linii Marizy. Po pierwsze dlatego, że kolorów jest 59 a nowa seria to najmodniejsze kolory w tym sezonie! A po drugie bo kosztują 3 zł za buteleczkę 5 ml - ja zwariowałam ;)
Nie kupuj z h&m, płacisz tylko za markę, a tak to sa do niczego ;)!
ja mam zielonomodry z h&m i nie narzekam - to jedyny lakier, jaki mi się udalo znaleźć w takim kolorze, ładnie połyskuje na paznokciu i stosunkowo długo się trzyma
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Co myślicie o pachnących lakierach Wibo? Dla mnie rewelacja:)
[ Dodano: 2011-08-20, 13:40 ]
A mi właśnie żadne lakiery nie odpryskują, nawet takie kupione za 3zł trzymają się u mnie parę dni. Jak byłam w tym roku na Woodstocku, miałam na paznokciach lakier Wibo i przetrwał 5 dni bez żadnego odprysku:)
Co myślicie o pachnących lakierach Wibo? Dla mnie rewelacja:)
nie znam pachnących z Wibo, ale mam z tej firmy swa kolory zwykłych: amarant i granat. są superglossy, ale niestety nietrwałe - na drugi dzień już odpryskują. dobry topcoat załatwia jednak sprawę, zresztą granat jest boski i to na wysoki połysk, więc za nic go nie oddam
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum