Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2009-05-10, 19:52
Ładne :) ale ważne, żeby były wygodne :D bo w sumie i tak bucików raczej nie będzie widać spod sukni ;) Również życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)
bardzo ładne, mam nadzieje, że w tym ważnym dniu będą sie dobrze nosić :)
m.i.a Początkująca
Wysłany: 2009-05-31, 11:05
BARDZO mi się podobają aczkolwiek ja będę musiała mieć jakieś na niższym obcasie. Nie podobają mi się buty ze szpicem tylko okrągłe - więc twoje przypadły mi do gustu, ale ze względu na to, że są za wysokie nie moge takich mieć:( Może polecicie jakieś niskie ale kobiece, delikatne ?? Do ślubu jeszcze trochę, ale ja się wcześniej rozglądam:D
Ładne. Ja swoich ślubnych nie musiałam rozchodzić od razu były super wygodne. A u mnie buty były na widoku bo jest taki zwyczaj,że pannie młodej zabiera się pantofelek a potem pije się z niego wódką a pan młody musi go wykupić. Z drugiej strony to nie wiem jak można pić z przepoconego buta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum