pielegnacja Początkująca
Wysłany: 2010-02-08, 11:08
la roche posay
Znacie? Lubicie?:)
Kto miał do czynienia z tą marka zapewne wie, że zajmuje się ona produkcja kosmetyków służących do terapii dermatologicznej (sucha skóra, trądzik, atopia), ale ma też kosmetyki służące do codziennej pielęgnacji.
Myślę, że warto aktualnie zajrzeć do apteki- informacja dla fanów marki, ale i tych, którzy chcieliby coś wypróbować- gdyż aktualnie trwają promocje.
Duże zniżki na produkty plus
przy zakupie 5 kosmetyków dostaje się wybrany kosmetyk za darmo. Sądzę, że informacje warte do odnotowania:)
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Miałam kilka kosmetyków tej firmy i wszystkie były świetne. Firma o wiele lepsza od Vichy!
Polecam na zimę krem Toleriane.
Wysłany: 2010-02-19, 16:24
Moja znajoma bardzo sobie ceni te kosmetyki la roche posay i używa ich do pielęgnacji twarzy, ma strasznie suchą skórę i jej pomagają nieźle w nawilżaniu. Ja sama używam tylko ich toniku do twarzy bo bardzo fajnie oczyszcza skórę :)
Uzywam i moge smialo powiedziec, ze sa swietne i bardzo wydajne :), choc wydaje sie, ze jest ich malutko. Ze wzgledu na ich cene staram sie szukac zawsze jakis promocji i zawsze mozna cos taniej wyczaic - dla chcacego nic trudnego. Od dzisiaj jest mnostwo promocji w superpharm, np vichy, la roche, inneov, szmineczki - 25% taniej, chyba czas sie wybrac na marcowe zakupy :) Poza tym uwielbiam tam kupowac nowe zapaszki, ostatnio ciagle poluje na jeden perfumik i wciaz go nie ma, moze teraz cos nowego pojawi sie na polkach :)?
Zawsze też czekam na marzec i zbieram kaskę na Festiwal Czerwonej Szminki. Ta nazwa bardzo mi się podoba... Mój mąż sam mnie wysyła po mały zapas błyszczyków, bo "zjadam je jak cukierki" a teraz faktycznie są 25% taniej. W Super-Pharm mają całkiem, całkiem te promocje i już upolowałam kilka fajnych kosmetyków.
lin-ka bylas moze w superpharm?, moze wyczailas cos fajnego :) Mi w koncu nie udalo sie tam dotrzec, zostalam zawalona praca w robocie, w weekend pewnie tez sie nie uda, a w necie wyczytalam, ze te promocje trwaja tylko do 10 marca :( Mam nadzieje, ze zdarze, bo skonczyl mi sie juz balsam do ciala i krem do rak, a poza tym przydalby sie jeszcze podklad korygujacy, no i moze jakis neutralny blyszczyk. Tylko tu nie bardzo umiem kupowac, ciagle mi sie wydaje, ze te blyszczyki zamiast nawilzac usta daja tylko malutki kolor, a usta wrecz wysuszaja.
be-zg Początkująca be-zg
Wysłany: 2010-03-08, 16:20
Świetne kosmetyki. Godne polecenia. Skuteczne i jednocześnie tak delikatne że nadają się do pielęgnacji skóry niemowląt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum