używam krem mikro złuszczający effaclar K i jestem bardzo zadowolona,
żel miałam tylko w próbkach z apteki i był super, miałam sobie kupić ale zapomniałam
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Ja stale używam zelu micelarnego LRP i jestem zadowolona, zastępuje mi demakijarz i zel do mycia twarzy. Absolutnie nie podraznia i swietnie oczyszcza.
Mialam probkę kremu z tej serii i swietnie się wchlanial.
Jesli masz bardzo wraziwą skorę to polecam LRP, drogie produkty ale warte swojej ceny.
witam, moim zdaiem to najlepsza seria do cery tłustej i trądzikowej. Ja mam skórę mieszaną i w momencie kiedy zaczely mi sie pojawiac jakies problemy tradzikowe i sklonnosc do wypryskow zaczelam za namowa dermatologa uzywac tej serii. Dzisiaj skore mam juz oczyszczona i jak sie pojawi jakis wyprysk niechciany:) to zawsze uzywam effeclar k. polecam na 100%
_________________ Salon kosmetyczny KLUB PIĘKNA - LUBOŃ K. POZNANIA - ZABIEGI DERMIKA NA TWARZ I CIAŁO, MASAŻE, TIPSY, DEPILACJA, MIKRODERMABRAZJA, PEELING KAWITACYJNY I INNE - PEŁNA OFERTA NA WWW.KLUBPIEKNA.PL
ja mam z tej serii Effaclar punktowy żel na krostki - super jest, bo właściwie następnego dnia prawie nic nie zostaje z takiego uporczywego pryszcza. w ogóle uważam, że kosmetyki z la roche posay sa dobre - już kilka miałam i jak do tej pory się nie zawiodłam.
Ja też miałam i uważam, że super. Właśnie mi się skończył i powinnam kupić nowy, ale cena niestety nie jest zbyt zachęcająca. Ciągle odkładam ten zakup. ;)
Jak dla mnie to kosmetyki la roche są super, zawsze mi pasowały. Wcale nie są takie drogie, trzeba sobie znaleźć tylko sklep gdzie mają na nie często promocje. Ja np. ostatnio kupując jeden z kremów dostałam w łódzkiej aptece za grosze za free żel la roche też z serii effaclar i jest również świetny. Polecam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum