Też polecam jaskółcze ziele, masz teraz okazję (latem) pozbyć się świństwa. Jaskółcze ziele jest skuteczniejsze, niż leki z apteki i bezpieczniejsze - nie popalisz skóry obok.
_________________ minerwa
SandraLopez Coś już napisała
Wysłany: 2010-07-30, 19:28
Na kurzajki na stopie jest fajny wariant Wartnera specjalnie do tego celu przeznaczony. W zestawie są tam dodatkowo takie specjalne ochronne gąbeczki które ochraniają okolice kurzajki podczas kuracji dzięki czemu można chodzić bez bólu.
moniapog Początkująca
Wysłany: 2010-07-31, 08:34
To nie możliwe żeby Wartix kosztował 75 to albo ty sie pomyliłaś albo tam chcą zedrzeć pieniądze ja nie pamiętam dokładnie to było jakiś czas temu ale płaciłam chyba 38 złoty. Więc takie różnicy nie ma
Kupiłam Brodacid za nie całe 20zł i kurzajka znikła po tygodniu stosowania. Po naniesieniu preparatu, skóra robi się bardzo sucha i sama odpada, nic nie boli usunęłam z korzeniem i mam nadzieję że nie odrośnie...
Ostatnio reklamują preparaty zamrażające kurzajki, natomiast ja poszłam do lekarza z moimi kurzajkami i wymroził mi wszystkie. Mniej więcej po 3 wizytach nie było śladu po kurzajkach.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
To trzeba chodzić co najmniej 3 razy na wymrażanie?
To domowe wymrażanie co się kupuje w aptece, to można sobie na półce postawić - do niczego się nie nadaje!
Ja mam problem, bo mam na grzbiecie dłoni- czyli na zewnętrznej stronie i jak będę zbyt drastycznie traktować skórę, to zostaną brzydkie blizny. Skorzystam z naturalnego sposobu i tych żółtych kwiatów. ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum