Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kursy, zdobnictwa

kursy zdobnictwa ?
Autor Wiadomość
korraal 
Początkująca

Wysłany: 2009-01-06, 11:33 kursy zdobnictwa ?

czy w Warszawie prowadzone są kursy zdobnictwa paznokci?
Ostatnio zmieniony przez korraal 2009-01-10, 19:42, w całości zmieniany 1 raz  

Darish:)

Wysłany: 2009-01-06, 18:37 

Moja wykładowczyni która zajmuje się na co dzień takim makijażem mówiła, że dobry kurs trwa około tygodnia. Cena jakieś 5-7tys. Myślę, że warto pójść do tej rocznej szkoły.. lepiej jest wiedzieć więcej niż zrobić komuś krzywdę poprzez niewiedzę.
Dobry też byłby taki kurs który jest dla 5os max a nie 30os na sali i wychodzi się dalej z niewiedzą..

Joan 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2009-01-06, 18:44 

ja dobre opinie słyszalam o szkole Clareny. jednak tanio tam nie jest
info znajdziesz na stronie firmy.

korraal 
Początkująca

Wysłany: 2009-01-08, 17:28 

DZIĘKUJĘ za opinie . Mam jeszcze pytanie ,moja siostrzenica wybiera się do szkoły kosmetycznej w Warszawie -wybrała Akademię Zdrowia-czy któraś z Was chodziła do tej szkoły albo wie coś na jej temat .Ja kończyłam szkołę kosmetyczną w Katowicach a w Warszawie mieszkam od kilku lat i nie wiem co jej doradzić bo jest mnóstwo szkół

Darish:)

Wysłany: 2009-01-08, 17:53 

wazne zeby mieli dobre zaplecze no i wykladowcow ;) ja poszlam do szkoly patrzac sie na zaplecze i jestem bardzo zadowolona. Jest o wiele lepiej niz w szkole mojej kolezanki z taka niby renoma;p
Jak nie znajdzie sie nikt kto tam chodzil to po prostu zobaczcie na stronach internetowych jak sie prezentuja szkoly.

Odpowiedz do tematu