Moja wykładowczyni która zajmuje się na co dzień takim makijażem mówiła, że dobry kurs trwa około tygodnia. Cena jakieś 5-7tys. Myślę, że warto pójść do tej rocznej szkoły.. lepiej jest wiedzieć więcej niż zrobić komuś krzywdę poprzez niewiedzę.
Dobry też byłby taki kurs który jest dla 5os max a nie 30os na sali i wychodzi się dalej z niewiedzą..
ja dobre opinie słyszalam o szkole Clareny. jednak tanio tam nie jest
info znajdziesz na stronie firmy.
korraal Początkująca
Wysłany: 2009-01-08, 17:28
DZIĘKUJĘ za opinie . Mam jeszcze pytanie ,moja siostrzenica wybiera się do szkoły kosmetycznej w Warszawie -wybrała Akademię Zdrowia-czy któraś z Was chodziła do tej szkoły albo wie coś na jej temat .Ja kończyłam szkołę kosmetyczną w Katowicach a w Warszawie mieszkam od kilku lat i nie wiem co jej doradzić bo jest mnóstwo szkół
wazne zeby mieli dobre zaplecze no i wykladowcow ;) ja poszlam do szkoly patrzac sie na zaplecze i jestem bardzo zadowolona. Jest o wiele lepiej niz w szkole mojej kolezanki z taka niby renoma;p
Jak nie znajdzie sie nikt kto tam chodzil to po prostu zobaczcie na stronach internetowych jak sie prezentuja szkoly.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum