Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kursy, paznokci, stylizacji, szkolenia

KURSY i SZKOLENIA STYLIZACJI PAZNOKCI
Autor Wiadomość
niunia45 
Początkująca

Wysłany: 2011-04-19, 22:00 

Czyli warto wziąć środki np z " innowacyjnej gospodarki " ? 8.1 chyba punkt jeżeli sie nie mylę.
Co do tego filmiku to ciekawie się to prezentuje. Ja skończyłam LO w 2010 roku i myślałam właśnie o pójściu na 2 letnie policealne i z tego co przejrzałam to Bussiness School w Warszawie ma ciekawą propozycję kształcenia.

Annis23 
Początkująca

Wysłany: 2011-04-22, 19:16 

Hi hi, planuje się tam udać. Może się spotkamy!

W tym Bussiness School są nawet zapisy online! :mrgreen: Ciekawie się to zapowiada!

Pączuszek 
Początkująca

Wysłany: 2011-04-24, 16:36 

Ja też szukałam szkoły i to długo! Rodzice nie chcieli , a raczej nie mogli dać dużo. A potrzebuje szkoły po której będe dobrze przygotowana do zawodu, ide tam gdzie Annis23 :mrgreen:

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-05-13, 08:13 

Dziewczyny - ja bym się bardzo obawiała korzystania z takiej szkoły. Zerknęłam na ich stronę i oni przecież organizują wszystkie możliwe kursy i szkolenia! Mydło i powidło! To nierealne żeby znali się na wszystkim. Jeśli nie chcecie wyrzucić kasy w błoto to idźcie do specjalistów w tej dziedzinie. Ja byłam na szkoleniu w firmie New Nails i było ok. Polecam zastanowić się kilka razy przed wyborem.

Papryczka916 
Początkująca

Wysłany: 2011-10-11, 16:17 

Ja przed zapisaniem się na kurs ze stylizacji paznokci, najpierw dokladnie zapoznałam się z ofertą kilku szkół i wybrałam tę najbardziej dla mnie korzystną. W moim wypadku była to szkola Select. Proponują ciekawy program zajęc, prezentacje multimedialne, wyjście do Fish Spa, czyli nauka połączona z róznymi atrakcjami. Po skończeniu kursu mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że to był dobry wybór!!

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2011-10-14, 07:17 

Jesteś nowa, więc ci nie ufam. Co więcej wytłumacz mi jak to możliwe, że po zapoznaniu się z ofertą wybrałaś tą firmę, skoro dokładnie wiem, że New Nails, w którym byłam ma znacznie ciekawszy program?

Pieknosc 
Coś już napisała

Wysłany: 2011-12-20, 10:21 

Czy w ostatnim czasie ktokolwiek z Was korzystał ze szkoleń organizowanych przez New Nails?
Jak sytuacja z poziomem? Dalej jest tak dobrze utrzymany?

tolcia 
Gaduła ;)

Wysłany: 2012-01-19, 07:28 

Byłam w zeszłym roku i poziom był wysoki. Nie wiem czy w tym roku będę się jeszcze szkoliła bo mam mnóstwo pracy - pracuję równolegle w dwóch firmach i brakuje na cokolwiek czasu ;-) A wszystko dzięki szkoleniu w New Nails i swojej ciężkiej pracy ;-)

Pieknosc 
Coś już napisała

Wysłany: 2012-01-20, 09:19 

Bo to tak zazwyczaj jest - nauka + praca + doświadczenie i nie ma problemów z zarabianiem kasy na kosmetyce. Przynajmniej ja jestem takiego zdania. Najgorsze jest kiedy dziewczyny zaczynają wykonywać usługi tego typu nie posiadając doświadczenia - później leci negatywna opinia po całej branży ;/

Wysłany: 2012-01-23, 07:18 

Oczekuje na akceptację

Odpowiedz do tematu