Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: ktory, najbardziej, odpowiedni, podklad

Który podkład najbardziej odpowiedni?
Autor Wiadomość
pati 
pati

Pomogła: 23 razy
  Wysłany: 2008-07-30, 22:20 Który podkład najbardziej odpowiedni?

Witam :) Pewnie nie jestem pierwszą osobą, która zakłada temat o podobnej treści, ale mam też podobny problem. Więc :P wydaje mi się, że mam dość świecącą się cerę, w szczególności w strefie T, używam podkładu LOREAL infaillible i nie ukrywam, że w miarę mi odpowiada... Jednak, kiedy nałożę go rano, to po kilku godzinach mam wrażenie jakby "spływał", świeci się bardzo :/... I to nie jest pierwszy i jedyny podkład... Wydaje mi się, że w jakimś stopniu się sprawdza, bo naprawdę konsystencja, kolorek i zapach są bardzo przyjemne... Ale nie wiem, czy próbować inne podkłady czy jak :/ Ktoś kiedyś polecił mi LOREAL TRUE MATCH... Czy ktoś może się wypowiedzieć na jego temat? :) Z góry dzięki :)

kubeczek

Wysłany: 2008-07-31, 19:40 

Może nie rezygnuj z tego podkładu, którego uzywasz, bo z tego co przeczytałam w duzym stopniu Ci odpowiada. Jak zaczniesz sie swiecic pod koniec dnia uzyj pudru w strefie T, albo bibułek matujacych (jesli zalezy Ci na lżejszym makijazu) Jeslito nic nie da- zaczniej szukac nowego fluidu

pati 
pati

Wysłany: 2008-07-31, 21:26 

Wiesz... Stosowałam już puder... Tylko, że to nie dało zbytnio efektu... Wtedy po prostu czułam, jakbym ten ROZPŁYWAJĄCY się makijaż wklepywała od nowa :/ Buzia i tak się świeciła a była przy tym jeszcze bardziej brązowa (przez zastosowanie pudru)... :/

makczar 
Miłośniczka forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-08-03, 21:33 

przede wszystkim nie czekaj do czasu aż puder zacznie ci spływać tylko jak zauważysz pierwsze świecenie to delikatnie przypudruj twarz. Nie ma takiego podkładu który zagwarantuje ci że skóra będzie matowa cały dzień. Zamiast pudru brązującego używaj sypkiego pudru ryżowego doskonale matowi skórę i przede wszystkim nie posiada koloru i nie będziesz się obawiać że przesadzisz z jego ilością. W razie wątpliwości pytaj :lol:

Darish:)

Wysłany: 2008-08-04, 16:29 

o puder ryzowy :D pierwszy raz slysze :) czyli dziala jak transparentny ;)
zwykly transparentny moze tez dobrze zmatowi ;) hm ?:)

[ Dodano: 2008-08-04, 16:34 ]
pozwoliłam zasięgnąć sobie inf na allegro dla zainteresowanych ;)

Opakowanie

Cena ok 30zł
Dostępne w kilku odcieniach.

Puder ryżowy - sypki. Tradycyjna formuła pudru znana na całym świecie jest podstawą profesjonalnego makijażu. Ma działanie głównie absorbujace nadmiar sebum, matujące oraz reguluje naturalne pH skóry. Skóra zyskuje matowy, świeży wygląd.Nakładać puszkiem do pudru lub pędzlem. Stosować przed nałożeniem podkładu dla naturalnego wyglądu lub po nałożeniu podkładu.

kosmetyki na bazie ekstraktów ziołowych i witamin :)

pati 
pati

Wysłany: 2008-08-04, 19:41 

Weszłam sobie na allegro i tu są 3 odcienie :P Wie ktoś, który najbardziej odpowiedni? Tzn. taki jakiś "najfajniejszy" :)???

makczar 
Miłośniczka forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-08-04, 21:20 

ja osobiście używam pudru matującego Anti-shine firmy kryolan. Nie posiada on koloru. Jest również dostępny na allegro.

pati 
pati

Wysłany: 2008-08-04, 22:18 

makczar napisał/a:
ja osobiście używam pudru matującego Anti-shine firmy kryolan. Nie posiada on koloru. Jest również dostępny na allegro.

Łe jej... Ale to jest drogie :((( Chociaż pewnie niezawodne...

Wysłany: 2008-08-05, 08:49 

wlasnie... najgorsze jest to, ze nie mozna czasami sobie pozwolic na cos lepszego bo mega drogie.. i nie wiadomo czy dla nas sie sprawdzi...
powinnysmy miec znizki na kosmetyki:P

pati 
pati

Wysłany: 2008-08-05, 09:38 

Darish:) Całkowicie popieram :D Powinniśmy mieć chociaż 50% zniżki :D

Wysłany: 2008-08-05, 14:26 

heheh no moze nie 50:DD ale chociaz 35 :DDDD hehehe
50% nikt nam nie da napewno:P
a czy ktos by sie skusil na 35 hehe tez niewiadomo ;)
najlepiej jakbysmy dostawlay probki do testowania roznych firm i opisywaly to tutaj ;) zachecalo by do kupna przez nowych klientow i korzysci byly by po obu stronach ;)

pati 
pati

Wysłany: 2008-08-05, 15:58 

Hmmm pomysł super... Hmm a byłaby możliwość, żeby go jakoś zrealizować? :)

Wysłany: 2008-08-05, 18:19 

z probkami najwieksze doswiadczenie ma Agnieszka bo jej przysyłaja;p mi nikt nie chcial dac za darmo nic ;p hehe
moze damy ogloszenie :P

pati 
pati

Wysłany: 2008-08-05, 19:02 

Jestem całkowicie za... I w pełni popieram :) Trzeba spróbować, nie mamy nic do stracenia :)

Wysłany: 2008-08-05, 19:59 

problem tylko gdzie to napisac?:D najlepiej jakby byla mozliwosc ustawienia tego na glownej stronie jak jest na innych forach, wtedy Ci co wchodza sie reklamowac mogli by zobaczyc;p jednak male sa szanse na powodzenie hehe ;)

Odpowiedz do tematu