Miałam i jest bez rewelacji. Polecam MaxFactor Lasting Performance :) Wg mnie lepszy od Revlon. Za śmieszną kasę na allegro.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
afrodyta10 Coś już napisała
Wysłany: 2011-09-20, 15:05
Witam,
jestem fanką CLINIQUE - superbalanced od wielu lat. Nie jest tani ale starcza na pół roku min. Idealnie wchłania się w skórę, tak że nie robi wrażenia jakbyśmy miały maskę na twarzy. Oczywiście kolor powinien być odpowiednio dobrany pod karnację. Kiedyś byłam na pokazie makijażu i wyniosłam z niego jedną iście ważna kwestię. Po nałożeniu podkładu należy nakładać puder sypki. Często widzi się świecące twarze na ulicach a to właśnie efekt tego, że kobiety nakłądają podkład a o sypkim "zapominają". Nawet najlepszy podkład musi być wykończony.
pati, a którego podkładu ArtDeco używałaś? Bo ja myślę nad tym serii mineralnej ArtDeco słyszałam, że jest nawet dobra, ale chciałabym poznać więcej opinii.
Dzięki Pati :) Jednak się skusiłam , mimo, ze napisałaś, że jest średni. Wielki plus dla mniem że nie miałam problemów z doborem odcienia do mojej cery. Na razie jestem zadowolona, czuję się w nim naturalnie. Także cięszę się, że jednak się zdecydowałam.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2011-10-04, 12:06
Mi Affinitone służy teraz głównie do umalowania się na codzień, gdy siedzę w domu i muszę "wyglądać". A na wyjście nie nadaje się za bardzo bo tak jak Agusia zauważyła kiepsko kryje, choć swego czasu używałam go bardzo długo i się sprawdzał :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum