Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: joanny, kosmetyki, ktore, lub, probowalyscie, uzywacie

Które kosmetyki Joanny próbowałyście lub używacie?
Autor Wiadomość
Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-08-13, 21:04 

Peeling myjący we wszystkich dostępnych smakach i zapachach :mrgreen:
Najlepszy truskawkowy.
Miałam też ich żel pod prysznic czekoladowy z pompką, fajnie pachnie, inaczej niż Ziaja, ale równie ładnie.
Joanna ma beznadziejne farby do włosów.

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-08-13, 21:49 

Peelingi szczerze mogę polecić :) miałam również żele pod prysznic, jedwab do włosów w sprayu-wg mnie lepszy niż biosilk. Odradzam plastry do depilacji.

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2010-08-14, 18:48 

Kremy do depilacji - nawet fajne, ale zbyt długo trzeba czekać aż wszystkie wlosy usuną. Eveline są szybsze.

Szampony - porażka jak dla mnie, plączą włosy, nie pienią się.

Odżywki - rewelacja, miałam większość i były super. Przeważnie te przeznaczone do włosów suchych, zniszczonych, farbowanych. Ślicznie pachniały i włosy po nich były miękkie, lśniące.

Żel pod prysznic z serii Naturia - bardzo ładnie pachnie, należą do moich ulubionych. Miałam truskawkowy.

Peelingi - małe fajne opakowania nadają się na wakacje, slicznie pachną. wygładzają skórę.

lubię kosmetyk itej firmy za owocowe zapachy.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-08-16, 10:52 

Peelingi: kawowy, imbirowy, gorzka pomarańcza i truskawka to moje najulubieńsze :)

Szampony: niektóre są bardzo fajne no i oczywiście w bardzo korzystnej cenie :)

Plastry do depilacji: niemiłe wspomnienia...

Rozjaśniacz do włosów: nie polecam, strasznie niszczy włosy, włosy wypadają garściami :(

Dzida** 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-08-16, 16:13 

Zapewne jak każdy mogę polecić słynne peelingi. Mnie osobiście najbardziej do gustu przypadł ten o zapachu porzeczki.
Ponadto na zimę mogę polecić Czekoladowy krem do rąk.

maladamulka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-08-21, 14:28 

Przyznam się Wam że ja tez z plastrami miałam kiedyś różne doświadczenia ale ostatnio znalazłam porady jak wykonać depilację i kupiłam te z Joanny bo stwierdziłam ze jak się nie uda to wyrzucę. Ale jak rozgrzałam dobrze plastry tak jak kazali w tych poradach udało mi się wyrwać prawie wszystkie włosy i o dziwo nie było ani kropeczek ani innych podrażnień. Zaraz będe to robić ponownie więc trzymajcie za mnie kciuki :)

Szamponów nie próbowałam, ale moja przyjaciółka zachwyca się serią Jajeczną z Babuni.
Faktycznie ma fajne włosy, więc może warto spróbować :)

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-08-21, 19:23 

Dzida** napisał/a:
Czekoladowy krem do rąk.

yyy, nie wierzę... CZEKOLADOWY krem do rąk :?: co to za cudo, gdzie to dostać i ile kosztuje :?: nienawidze kremów do rąk, ale aż się skuszę, jeśli mam czuć na rączkach czekoladowy zapach :!: :roll:

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-08-21, 22:28 

Miałam z Joanny krem do rąk kokosowy i nie polecam. Ręce się kleiły i nie nawilżał. Z kremami do rąk nie ma co cudować Dove i Avon Planet Spa błotny są najlepsze :-D

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2010-08-22, 08:54 

leelo napisał/a:
Dzida** napisał/a:
Czekoladowy krem do rąk.

yyy, nie wierzę... CZEKOLADOWY krem do rąk :?: co to za cudo, gdzie to dostać i ile kosztuje :?: nienawidze kremów do rąk, ale aż się skuszę, jeśli mam czuć na rączkach czekoladowy zapach :!: :roll:

To czym smarujesz ręce ?

W sklepach rzadko można spotkać te kosmetyki. Proponuję poszukać w jakimś internetowym. Konkretnego nie znam. Przydałby się sklep firmowy tak samo jak ziaji.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-08-22, 15:26 

No właśnie, mało jest Joanny w drogeriach :-( Ja szukam w hurtowni chemiczno-kosmetycznej i w małych sklepikach kosmetycznych, tam są i ceny lepsze i wybór większy...

tutkafrutka 
Początkująca

Wysłany: 2010-08-23, 20:41 

Wiesz zawsze można wszystko dostać w ich sklepie internetowym, ale wtedy dochodzą koszty przesyłki. Z drugiej storony mają tam tak niskie ceny, że osobiście zbieram zamówienia od kumpelek i kupujemy na maxa na zapas :))) Gorąco polecam sklepjoanna.pl :lol: A wybór taki, ze naprawdę ciężko się zdecydować i można o wszystkim na spokojnie sobie poczytać.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-08-23, 20:48 

Ja nawet nie wiedziałam, że mają swój sklep internetowy, pewnie, że opłaca sie kupować hurtowo z koleżankami :-P ;-)

Anna07 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-09-03, 08:52 

Szampon z czarna rzepą spowodował u mnie łupież, także nie polecam, ale oczywiscie peelingi, kremy do rąk, balsamy i masła do ciała sa po prostu boskie. Mój faworyt to masło kawowe. Normalnie można sie uzależnić...

maladamulka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-09-05, 16:36 

Ja zawsze kupuję Joannę w Superpharmie - tam jest najwięcej do włosów a jak szukasz balsamów, żeli itd to polecam Auchan i Drogerie Natura. Dodatkowo widziałam na że teraz na stronie Joanna.pl jest mapa sklepów, które mają największy asortyment

Odpowiedz do tematu