Peeling myjący we wszystkich dostępnych smakach i zapachach
Najlepszy truskawkowy.
Miałam też ich żel pod prysznic czekoladowy z pompką, fajnie pachnie, inaczej niż Ziaja, ale równie ładnie.
Joanna ma beznadziejne farby do włosów.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-08-13, 21:49
Peelingi szczerze mogę polecić :) miałam również żele pod prysznic, jedwab do włosów w sprayu-wg mnie lepszy niż biosilk. Odradzam plastry do depilacji.
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-08-14, 18:48
Kremy do depilacji - nawet fajne, ale zbyt długo trzeba czekać aż wszystkie wlosy usuną. Eveline są szybsze.
Szampony - porażka jak dla mnie, plączą włosy, nie pienią się.
Odżywki - rewelacja, miałam większość i były super. Przeważnie te przeznaczone do włosów suchych, zniszczonych, farbowanych. Ślicznie pachniały i włosy po nich były miękkie, lśniące.
Żel pod prysznic z serii Naturia - bardzo ładnie pachnie, należą do moich ulubionych. Miałam truskawkowy.
Peelingi - małe fajne opakowania nadają się na wakacje, slicznie pachną. wygładzają skórę.
Zapewne jak każdy mogę polecić słynne peelingi. Mnie osobiście najbardziej do gustu przypadł ten o zapachu porzeczki.
Ponadto na zimę mogę polecić Czekoladowy krem do rąk.
Wysłany: 2010-08-21, 14:28
Przyznam się Wam że ja tez z plastrami miałam kiedyś różne doświadczenia ale ostatnio znalazłam porady jak wykonać depilację i kupiłam te z Joanny bo stwierdziłam ze jak się nie uda to wyrzucę. Ale jak rozgrzałam dobrze plastry tak jak kazali w tych poradach udało mi się wyrwać prawie wszystkie włosy i o dziwo nie było ani kropeczek ani innych podrażnień. Zaraz będe to robić ponownie więc trzymajcie za mnie kciuki :)
Szamponów nie próbowałam, ale moja przyjaciółka zachwyca się serią Jajeczną z Babuni.
Faktycznie ma fajne włosy, więc może warto spróbować :)
yyy, nie wierzę... CZEKOLADOWY krem do rąk co to za cudo, gdzie to dostać i ile kosztuje nienawidze kremów do rąk, ale aż się skuszę, jeśli mam czuć na rączkach czekoladowy zapach
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Miałam z Joanny krem do rąk kokosowy i nie polecam. Ręce się kleiły i nie nawilżał. Z kremami do rąk nie ma co cudować Dove i Avon Planet Spa błotny są najlepsze
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Sie 2008 Posty: 1095 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-08-22, 08:54
leelo napisał/a:
Dzida** napisał/a:
Czekoladowy krem do rąk.
yyy, nie wierzę... CZEKOLADOWY krem do rąk co to za cudo, gdzie to dostać i ile kosztuje nienawidze kremów do rąk, ale aż się skuszę, jeśli mam czuć na rączkach czekoladowy zapach
To czym smarujesz ręce ?
W sklepach rzadko można spotkać te kosmetyki. Proponuję poszukać w jakimś internetowym. Konkretnego nie znam. Przydałby się sklep firmowy tak samo jak ziaji.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-08-22, 15:26
No właśnie, mało jest Joanny w drogeriach Ja szukam w hurtowni chemiczno-kosmetycznej i w małych sklepikach kosmetycznych, tam są i ceny lepsze i wybór większy...
tutkafrutka Początkująca
Wysłany: 2010-08-23, 20:41
Wiesz zawsze można wszystko dostać w ich sklepie internetowym, ale wtedy dochodzą koszty przesyłki. Z drugiej storony mają tam tak niskie ceny, że osobiście zbieram zamówienia od kumpelek i kupujemy na maxa na zapas :))) Gorąco polecam sklepjoanna.pl A wybór taki, ze naprawdę ciężko się zdecydować i można o wszystkim na spokojnie sobie poczytać.
Szampon z czarna rzepą spowodował u mnie łupież, także nie polecam, ale oczywiscie peelingi, kremy do rąk, balsamy i masła do ciała sa po prostu boskie. Mój faworyt to masło kawowe. Normalnie można sie uzależnić...
maladamulka Użytkowniczka
Wysłany: 2010-09-05, 16:36
Ja zawsze kupuję Joannę w Superpharmie - tam jest najwięcej do włosów a jak szukasz balsamów, żeli itd to polecam Auchan i Drogerie Natura. Dodatkowo widziałam na że teraz na stronie Joanna.pl jest mapa sklepów, które mają największy asortyment
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum