Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kto, rozpuszczaniu, slyszal, tluszczu

Kto słyszał o rozpuszczaniu tłuszczu???
Autor Wiadomość
jasienka1980 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-06-25, 14:00 

A to Ty piszesz o lipolizie iniekcyjnej, a ja mówię o laserowej. No własnie ta laserowa ma taką przewagę nad iniekcyjną, że nie trzeba jej powtarzać wystarczy jeden zabieg.
Cena takiego zabiegu zależy od ilości tłuszczu, że tak brzydko się wyrażę, ale jakaś dziewczyna pisała że za boczki zapłaciła 1000zł, no jak dla mnie bomba. Nie jest to jakaś kosmiczna cena.

Naturalne 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-06-25, 14:06 

tylko czy po takim jednym zabiegu jest efekt ?

Beatryce 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-06-29, 12:00 

Ja myślę, że tak. Laser stapia i odsysa tłuszcz bezpośrednio z ciała, za pomocą cieniutkiej sondy wprowadzanej pod skórę w wybrane miejsce na ciele. Zabieg stosuje się przy wykorzystaniu miejscowego znieczulenia, trwa on najczęściej ok. 30-60 min, w zależności od zakresu i miejsca stosowania zabiegu.

neverland 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-06-29, 12:44 

po lipolizie laserowej są lepsze efekty niż po iniekcyjnej. Poczytaj inne fora - tam dziewczyny piszą o efektach. Poza tym w lipolizie iniekcyjnej tłuszcz jest z organizmu wydalany wraz z kałem - odbywa się to stopniowo i na efekty trzeba długo czekać. Poza tym wtedy najlepiej wykonać serie zabiegów, bo jeden to za mało. Natomiast w lipolizie laserowej masz wprowadzany sączek i od razu tłuszcz wydostaje się na zewnątrz, a po zabiegu ciało się "kształtuje" za pomocą odpowiednio dobranej bielizny, no i jak lekka opuchlizna zejdzie, to wtenczas rzeczywiście można mówić o spektakularnych efektach. Bywa, że można za jednym razem nawet do 8-10cm stracić, a przecież to są dwa rozmiary!!!

wrześnianka 
Początkująca

Wysłany: 2010-06-30, 21:30 

Ja w tym roku zdecydowałam się właśnie na laserowe odsysanie tłuszczyku na brzuszku (wychodowałam sobie taką dość zgrabna opnke). Na początku bałam się jak cholera, ale raz kozie śmierć :-) . Po długich poszukwianiach zdecydowałam się na Warszawę - bo zawsze to w stolicy wiadomo mają nowocześniejsze metody niż w jakimś podrzędnym miasteczku. Zdecydowałam się na jeden z najnowowcześniejszych laserów - jak szaleć to szaleć :-)Skusiło mnie to że zabieg trwa zdecydowanie krócej niż inne no i nie kroja cię :-) Nie znosze skalpeli :-)Sam zabieg nosił nazwę AspireSlimlipo i wykorzystywał laser firmy Palomar. A mój brzuszek to teraz bajka bo nie dośc że parę centymetórw zgubiłam to jeszcze skóra stała się bardziej napięta i ujędrniona juz po pierwszym zabiegu. Kosmetyczka wytłumaczyła mi że laser nie tyko rozbija tkanke tłuszczową ale też działa na włókna kolagenowe i obkurcza je . W sumie odessano mi jakieś 600 ml tłuszczu, ale miałam niewielka oponkę :-) ponoc można nawet odessać podczas jednego zabiegu 4 litry !!! Zabieg trwał niecałą godzinkę. A mój brzuszek teraz to czysta poezja :-) Tak przynajmniej mwi mój mąż , ale on jest mało obietktywny :-)

neverland 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-07-07, 16:23 

A skąd ty znasz firmy produkujące lasery? Ja w życiu o takowych nie słyszałam... powiem wprost - nie znam się na tym :) Dla mnie ważne jest, aby zabieg był skuteczny, no i przede wszystkim, aby wykonywał go sprawny operator ;-) W ręce byle kogo bym się nie oddała. Jedno przyznam, że zabieg, o którym piszesz daje supr efekty już po pierwszym razie :)

Odpowiedz do tematu