masakryczne są te książki.. a raczej ich tematyka..
Naprawdę warto je przeczytać :)
czytałam, warto
kiedyś pamiętam bardzo, ale to bardzo podobały mi sie książki "pamiętnik narkomanki" i My dzieci z dworca Zoo", potem rozczytywałam sie w dzielach Pilcha: "Tezy o głupocie, piciu i umieraniu", "Upadek człowieka pod Dworcem Centralnym" i "Narty Ojca Świętego", teraz mam mniej czasu i czytam głownie podręczniki akademickie chociaż przeczytałam ostatnio "Grzeczne dziewczynki nie negocjują" o tym, jak skutecznie broinić swego i być asertywną - polecam
Ale ja was podziwiam dziewczyny :) mówię serio... Mnie zainteresowały "Kamienie na szaniec" w gimnazjum i "Kod Leonarda Da Vinci" :P i nic więcej, książki mnie nudzą :/ czytam 5 stron i wymiękam :( spać mi się chce i śpie z 2h po nich :D
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
własnie dostałam zamówioną książke "Spraw by oszalał ta Twoim punkcie(tajniki skutecznych pieszczot)"gerarda Leleu, troszke świntuszek z tego autora, ale napewno niektóre cenne uwagi zachowam na przyszłość
impresja_switu Początkująca
Wysłany: 2009-05-20, 15:13
Czytałam niedawno książkę "Złoty list" z goneta.net. Mogę polecic zarówno samą książkę, jak i całą stronkę. Widziałam tam wiele innych intrygujących pozycji, na które skuszę się z pewnością, jak tylko skończę czytać ostatnio wypozyczona książkę:) Wydaje mi się, że każdy mógłby znaleźć coś dla siebie:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum