krzywe paluchy u dłoni
witam , wiem ,że to damskie forum , ale na męskim nikt mi nie pomoże .
Zwracam się z prośbą do was Kochane Panie :)
Pomóżcie mi , prosze powiedzcie mi jak mam pielęgnować palce aby wróciły do dawnej świetności (estetycznej ) , ponieważ mam okropne paluchy , ponoć dłonie to wizytówka każdego Gentelmena , ja nim jestem , ale niestety te "paluchy".
Jak mam o nie dbać , czy jednak zabieg kosmetyczny , a czy co najgorsze : chirurgiczny ?
jeśli tak to jaki . gdzie amm się zgłosić .
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2010-07-18, 22:44
wierz mi ze ja mam bardziej krzywe, a jestem kobieta, ale to moja mala choroba zawodowa. nie ma na swiecie masazystki o pieknych dloniach.
wracajac do dloni ... krzywych palcow czyli krzywych stawow ;] w pewnym wieku juz sie nie da "wyprostowac". nasze kosci sa w miatre elastyczne do okolo 3 lat :) potem juz tylko twardnieja ;] takze nie da sie raczej nic z tym zrobic ;]
Oj fotka jest niewyraźna , ale na serio mam bardzo krzywe palce i nie estetyczne paznokcie .
Jutro postaram sie dodać dobrą fotke , dziękuję za odpowiedzi :)
[ Dodano: 2010-07-19, 00:17 ]
Kliknijcie na fotke , w tedy się powiększy
Powiedzcie mi jeszcze , bo mam strasznie brzydką skórę na dłoniach (palcach) tą pomarszczoną , jak ją wyłagodzić ??
aha , i jakich kremów używać aby dłonie skóra dłoni była delikatna
dziękuję , serdecznie
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Ja też mam krzywe palce, mój chłopak i moja siostra też nic strasznego. Ważne żebyś miał czyste, obcięte paznokcie. Kształt paznokci masz ok
Kup obojętnie jaki krem z gliceryną, np Kamil, albo zwykły Ziaja, w aptece za 3zł, nawilży skórę i nie będzie szorstka. Jesteś facetem, nie musisz mieć super zadbanych dłoni, ważne żeby czyste i nie poobgryzane
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-07-19, 19:56
Z całą pewnością będzie dobry ten krem
Odnośnie krzywych palców, to uwierz, że są naprawdę proste i ładne. Ja mam chore stawy i powykręcane jak na moje lata, ale cóż, taki ich urok
Dłonie świadcza o człowieku, ale ważne, aby były czyste
taka Gaduła ;) Pomogła: 3 razy Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 187 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-07-20, 09:45
ja również polecam kozie mleko, świetnie nawilża! z tym, że palce są krzywe nic nie zrobisz (chociaż dziewczyny, widzicie żeby były aż tak bardzo krzywe? bo ja nie :))
jeśli krem to dla Ciebie za mało radzę co jakiś czas po prostu wybrać się do kosmetyczki na zabieg nawilżający dłonie :)
Tzn .
Na początku dziękuje serdecznie za odpowiedzi :)
Moje dłonie : chodzi o to iż są szorstkie i niezbyt delikatne , ale strasznie nawilżone (po tym kremie jeszcze bardziej mi się pocą ) więc nie wiem .
Kurcze bo przeszkadza mi to ,że dłonie są takie szorstkie i niezbyt delikatne , mojej dziewczynie też (do nie mogę jej tak bardzo delikatnie dotykać )
ale mam nadzieje ,że ten krem oliwkowy pomoże .
Właśnie spytałem Pani w aptece i poleciła mi ten oliwkowy :)
Jeszcze raz Dziękuję Wam :)
taka Gaduła ;) Pomogła: 3 razy Dołączyła: 06 Sty 2009 Posty: 187 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-07-20, 13:02
a jeśli sa szorstkie to ja bardzo polecam peeling :) będzie po kłopocie :)
_________________ Metal heart you're not hiding
Metal heart you're not worth a thing
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum