Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kremy, przeciwzmarszczkowe

kremy przeciwzmarszczkowe
Autor Wiadomość
Fleur 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-11-04, 12:34 

To zobacz sobie w sklepie lemonnet.pl. Jest tam wersja na noc, na dzień, do skóry suchej, normalnej i mieszanej, 30ml, 50ml. Duży wybór kremów przeciwzmarszczkowych ogólnie, może Ci coś innego na naturalnych składnikach podejdzie. Te produkty jak najbardziej nadają się na prezent świąteczny, są bardzo dobre i ekskluzywne.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-11-04, 13:08 

Mama moja zachwycona jest Garnierem i Perfectą :)
Też jej sprawię prezencik na Mikołaja, na noc i na dzień czerwony Garnier, bo pod oczy już ma :))

soffie 
Stała bywalczyni
soffie

Wysłany: 2009-12-03, 11:45 

Ja stawiam na dobrze dobrana codzienna pielegnacje oraz kwasy w seriach ja robie ich 10 serii oraz mikrodermabrazja.Kremy to musze powiedziec ze Roc mi pasowal.Zostal mi polecony rowniez Flavo C.Jesli chodzi o zmarszczki mimiczne to tutaj juz ciezej walczyc.

Anula 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 11 razy
Wysłany: 2010-02-19, 20:01 

A jaki krem na drobne zmarszczki :P zauważyłam, że robi mi się na czole. Myślałam o kremie z perfecty... możecie coś polecić?

zyta 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-03-01, 22:31 

Perfekta ma dosyć ostry podział na wiek i tym bym się kierowała w wyborze. Ale kremy są całkiem niezłe, jeśli Tobie pasują, to szukaj wśród tych produktów. Ogólnie uważam, że do 25 roku to krem nawilżający (ewentualnie odżywczy) to jest to, czego potrzebuje skóra.

KosmetykiNatury 
Użytkowniczka
Kosmetyki Natury

Wysłany: 2010-03-07, 17:33 

Bardzo dobrą serie przeciwzmarszkową ma firma Logona, producent kosmetyków naturalnych.

madziakot 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-09, 10:01 

sa kremy od 20 lat które mają na celu nie redukowanie zmarszczek a wspomagania odbudowy jej elastycznej struktury :) do 20 roku życie dużo kremu nawilżającego odpowiednia dieta filtry uv i dobrze przeprowadzany demakijaż :)

ZnanySalon 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-10, 10:04 

Tutaj każda opinia będzie inna,Perfecta ma akurat serię kosmetyków skierowaną głównie dla młodziezy. Musisz wypróbowac kilka kremów i sama bedziesz mogła stwierdzic który jest najlepszy.

lunaxxx 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-18, 09:51 kolagen rybi w tabletkach

a czy ktoś wyrazi swoją opinię lub podzieli sie doświadczeniem zwiazanym z zażywaniem kolagenu w tabletkach - mowa tylko o rybim kolagenie :)) czekam na odpowiedzi

lunaxxx 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-18, 20:21 

no podzielcie sie informacjami na temat tego kolagenu rybiego - bo czas mija a jestem przed zakupem drugiego opakowania i chciałabym poczytac wasze spostrzeżenia na jego temat.

Odpowiedz do tematu