Fleur Użytkowniczka
Wysłany: 2009-11-04, 12:34
To zobacz sobie w sklepie lemonnet.pl. Jest tam wersja na noc, na dzień, do skóry suchej, normalnej i mieszanej, 30ml, 50ml. Duży wybór kremów przeciwzmarszczkowych ogólnie, może Ci coś innego na naturalnych składnikach podejdzie. Te produkty jak najbardziej nadają się na prezent świąteczny, są bardzo dobre i ekskluzywne.
Ja stawiam na dobrze dobrana codzienna pielegnacje oraz kwasy w seriach ja robie ich 10 serii oraz mikrodermabrazja.Kremy to musze powiedziec ze Roc mi pasowal.Zostal mi polecony rowniez Flavo C.Jesli chodzi o zmarszczki mimiczne to tutaj juz ciezej walczyc.
Perfekta ma dosyć ostry podział na wiek i tym bym się kierowała w wyborze. Ale kremy są całkiem niezłe, jeśli Tobie pasują, to szukaj wśród tych produktów. Ogólnie uważam, że do 25 roku to krem nawilżający (ewentualnie odżywczy) to jest to, czego potrzebuje skóra.
Bardzo dobrą serie przeciwzmarszkową ma firma Logona, producent kosmetyków naturalnych.
_________________ Kosmetyki Natury - najlepszy sklep z kosmetykami naturalnymi
www.kosmetyki-natury.eu
madziakot Coś już napisała
Wysłany: 2010-03-09, 10:01
sa kremy od 20 lat które mają na celu nie redukowanie zmarszczek a wspomagania odbudowy jej elastycznej struktury :) do 20 roku życie dużo kremu nawilżającego odpowiednia dieta filtry uv i dobrze przeprowadzany demakijaż :)
ZnanySalon Coś już napisała
Wysłany: 2010-03-10, 10:04
Tutaj każda opinia będzie inna,Perfecta ma akurat serię kosmetyków skierowaną głównie dla młodziezy. Musisz wypróbowac kilka kremów i sama bedziesz mogła stwierdzic który jest najlepszy.
lunaxxx Coś już napisała
Wysłany: 2010-03-18, 09:51
kolagen rybi w tabletkach
a czy ktoś wyrazi swoją opinię lub podzieli sie doświadczeniem zwiazanym z zażywaniem kolagenu w tabletkach - mowa tylko o rybim kolagenie :)) czekam na odpowiedzi
lunaxxx Coś już napisała
Wysłany: 2010-03-18, 20:21
no podzielcie sie informacjami na temat tego kolagenu rybiego - bo czas mija a jestem przed zakupem drugiego opakowania i chciałabym poczytac wasze spostrzeżenia na jego temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum