Ja kupiłam sobie różany krem pod oczy Lavera. Bardzo dobrze nawilża i ładnie pachnie różą, aż sie ma wrażenie ze zapach ten czuje się przez oczy :)
Ogólnie nie lubię kosmetyków o zapachu różanym ale ten jest bardzo delikatny i przyjemny.
Koszt 55 zł.
Kremiki za 7 czy 9 zł. Hmm raczej strata pieniędzy bo takowe nie mają substancji odżywczych w składzie tzw sama baza. Także odradzam szkoda pieniędzy.
Ja mam 23 lata i jeszcze w tamtym tygodniu uważałam, że krem pod oczy to dopiero za kilka lat. Jednak ostatnio sie sobie przyjrzałam i doszłam do wniosku, że moja skóra wokół oczu juz potrzebuje jakiegoś delikatnego przeciwzmarszczkowego kremu.
Ja nie używam, nie widzę takiej potrzeby… chociaż mam straszne cienie pod oczami. Swojego czasu kupowałam mnóstwo różnych kremów jednak były nieskuteczne. Widocznie to genetyczne.
Agusia77 Beauty Forum TEAM www.photoblog.pl/aagusia77
Ja mam mega cienie, próbowałam kremów i nie pomagają. Na cienie najlepszy jest korektor
A krem pod oczy myślę że warto używać, ale tylko takie przeciwzmarszczkowe... Te na cienie nie działają.
Ja mam takie cienie, że jak je zamaluje korektorem to wyglądam jakbym miała maske Pozostało się do nich przyzwyczaić, już je nawet polubiłam Przeciwzmarszczkowe, owszem, ja mam dopiero 20 lat więc to chyba nie dla mnie, ale myślę, że za 5 lat już można zacząć o tym myśleć
Ja jestem zadowolona z kremu do twarzy i emulsji pod oczy Dr Bardadyn - są bardzo delikatne, nie tłuste, a dobrze nawilżają i nie powodują uczuleń, o czym się przekonałam na własnej skórze;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum