Stosujecie moze juz kremy na noc, jakis odzywcze ?
Zastanawiam sie wlasnie nad kupnem specjalnego bo narazie uzywam dove nawilzajacy z olejkiem z jojoba i mimo to budze sie ze zmeczona i jakas stara skora... a mam jednie 18lat ;p
i nasuwa sie pytanie "co teraz?" :D
Ja stosuję ostatnio odżywczy krem z Avonu =) ale nie jest tam napisane ze jest to krem na noc. Stosuje go wiec w ciagu dnia ale czasem sie zdarzy ze a na na noc sie nim posmaruje... W nocy skora sie szybciej regeneruje i lepiej kremy działają
Ja ostatnio używam na noc kremu erisa prosystem home care z białej perły ale one są mocne i można je stosować najlepiej dopiero po konsultacji z kosmetyczką.
marzeniem Początkująca
Wysłany: 2008-06-10, 21:34
kfiatusek napisał/a:
Ja ostatnio używam na noc kremu erisa prosystem home care z białej perły ale one są mocne i można je stosować najlepiej dopiero po konsultacji z kosmetyczką.
ja swój zakupiłam też dopiero po konsultacji z kosmetyczka. powiedziała, ze to kremy do stosowania w domu, specjalnie przygotowane pod zabiegi, jakie oferuje eris, zeby przedłużaly efekty tych zabiegów ;]
i wiesz, powiem ci, ze jak na razie jestem badzo zadowolona z ich stosowania. wygładziły mi siezmarszczki i cera jest taka delikatna, że aż miło dotykać - tak mówi mój facet ;]
Ja też ten krem stosowałam po konsultacji z kosmetyczka w salonie erisa.Sama to bym się bała ryzykować bo rzeczywiście są one mocne no ale działają.Miałaś jeszcze jakieś kosmetyki z ich serii???Ja mam rewelacyjny balsam bakaliowy.Uwielbiam go.
Sophiee Coś już napisała
Wysłany: 2008-07-11, 14:03
Kupowanie kremów na dzień czy na noc u kosmetyczek uważam za bardzo dobry pomysł. ja sama kupiłam krem BIOMARIS deep moisture u mojej kosmetyczki i nie żałuję ani chwili, choć nie był najtańszy. Mogę zadbać w domu o swoją skórę z taka samą troską jak to robi się w gabinecie, no i oczywiście podtrzymuje się efekt zabiegu.
Co do kosmetyków z Avan'u to osobiście nie polecam, nie ma po nich w ogóle efektu!!!
Kupowanie kremów na dzień czy na noc u kosmetyczek uważam za bardzo dobry pomysł.
wlasnie dzisiaj tez doszlam do takiego wniosku ;) nie myslalam jednak o kremach od kosmetyczki ale kosmetykach do wlosow u fryzjerki, czy nawet prostownicy ;) one zamawiaja towar po cenach hurtowych i sprzedaja normalnie klientką piec razy lepsze kosmetyki niz znajdzie sie w drogeriach ;) takze lepiej sie zaopatrywac u profesjonalistow i troche zainwestwac w urodę ;))
sama tez widzialam jak u kosmetyczki kobiety zamawialy kremy roznego rodzaju, z pewnoscia lepsze niz w zwyklym sklepie ;)
Sophiee Coś już napisała
Wysłany: 2008-07-18, 09:54
Zdecydowanie!!!
Najpierw to właśnie od fryzjerów kupowałam kosmetyki pielęgnuje do włosów, mam suche i kręcone włosy, zwykłe szampony i odżywki są poprostu do niczego, to co mówią reklamy o zwykłych drogeryjnych szamponach to bujda nic nie działa, co innego szampon kupiony u profesionalisty, po prostu fantastyczny wybór.
Z kosmetykami do pielęgnacji jest to samo, przecież lepiej kupić u kosmetyczki coś nowego, co ona zna i poleca, wielokrotnie jest tak, że sama je używa i stosuje w swoim gabinecie , nie ma chyba lepszej reklamy!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum