Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kremy, noc

kremy na noc
Autor Wiadomość

Darish:)

Wysłany: 2007-10-12, 22:30 kremy na noc

Stosujecie moze juz kremy na noc, jakis odzywcze ?
Zastanawiam sie wlasnie nad kupnem specjalnego bo narazie uzywam dove nawilzajacy z olejkiem z jojoba i mimo to budze sie ze zmeczona i jakas stara skora... a mam jednie 18lat ;p
i nasuwa sie pytanie "co teraz?" :D

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-10-13, 14:23 

Ja stosuję ostatnio odżywczy krem z Avonu =) ale nie jest tam napisane ze jest to krem na noc. Stosuje go wiec w ciagu dnia ale czasem sie zdarzy ze a na na noc sie nim posmaruje... W nocy skora sie szybciej regeneruje i lepiej kremy działają ;-)

Wysłany: 2007-10-13, 16:04 

hmm co do kremow z Avonu to nie jestem przekonana.. kiedys mialam i mi sie nie podobal;p

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2007-10-14, 14:31 

Ja tam do kremów z Avonu nic nie mam :mrgreen: Najbardziej w nich to mi sie podoba ich zapach ;-) ;-) ;-) Mmmm

Wysłany: 2007-10-14, 15:37 

racja, zapachy maja OK :)

Wysłany: 2008-02-07, 15:36 

kupilam dzis krem na noc odzywczo matujacy Lirene :) mam nadzieje ze moge go uzywac i sie spisze:))

Viki 
Coś już napisała
Viki

Wysłany: 2008-02-12, 11:30 

Ja używam i na dzień i nac krem Synesis. Ma dobry skład i bardzo ładny zapach

Wysłany: 2008-02-16, 12:00 

hmm zauwazylam jednak, ze skora robi mi sie wysuszona miejscami , a dobrze krem dobralam.. wiec cos jest nie tak ;)

marzeniem 
Początkująca

Wysłany: 2008-05-17, 12:50 

ja używam kremu na noc Dr Eris z serii Prosystem home care. tyle, że ja jestem po 30tce ;]
wszystkim paniom w podobnym wieku polecam!!

kfiatusek

Wysłany: 2008-06-06, 21:51 

Ja ostatnio używam na noc kremu erisa prosystem home care z białej perły ale one są mocne i można je stosować najlepiej dopiero po konsultacji z kosmetyczką.

marzeniem 
Początkująca

Wysłany: 2008-06-10, 21:34 

kfiatusek napisał/a:
Ja ostatnio używam na noc kremu erisa prosystem home care z białej perły ale one są mocne i można je stosować najlepiej dopiero po konsultacji z kosmetyczką.

ja swój zakupiłam też dopiero po konsultacji z kosmetyczka. powiedziała, ze to kremy do stosowania w domu, specjalnie przygotowane pod zabiegi, jakie oferuje eris, zeby przedłużaly efekty tych zabiegów ;]
i wiesz, powiem ci, ze jak na razie jestem badzo zadowolona z ich stosowania. wygładziły mi siezmarszczki i cera jest taka delikatna, że aż miło dotykać - tak mówi mój facet ;]

kfiatusek

Wysłany: 2008-06-14, 20:40 

Ja też ten krem stosowałam po konsultacji z kosmetyczka w salonie erisa.Sama to bym się bała ryzykować bo rzeczywiście są one mocne no ale działają.Miałaś jeszcze jakieś kosmetyki z ich serii???Ja mam rewelacyjny balsam bakaliowy.Uwielbiam go.

Sophiee 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-07-11, 14:03 

Kupowanie kremów na dzień czy na noc u kosmetyczek uważam za bardzo dobry pomysł. ja sama kupiłam krem BIOMARIS deep moisture u mojej kosmetyczki i nie żałuję ani chwili, choć nie był najtańszy. Mogę zadbać w domu o swoją skórę z taka samą troską jak to robi się w gabinecie, no i oczywiście podtrzymuje się efekt zabiegu.
Co do kosmetyków z Avan'u to osobiście nie polecam, nie ma po nich w ogóle efektu!!!

Wysłany: 2008-07-11, 21:46 

Sophiee napisał/a:
Kupowanie kremów na dzień czy na noc u kosmetyczek uważam za bardzo dobry pomysł.

wlasnie dzisiaj tez doszlam do takiego wniosku ;) nie myslalam jednak o kremach od kosmetyczki ale kosmetykach do wlosow u fryzjerki, czy nawet prostownicy ;) one zamawiaja towar po cenach hurtowych i sprzedaja normalnie klientką piec razy lepsze kosmetyki niz znajdzie sie w drogeriach ;) takze lepiej sie zaopatrywac u profesjonalistow i troche zainwestwac w urodę ;))
sama tez widzialam jak u kosmetyczki kobiety zamawialy kremy roznego rodzaju, z pewnoscia lepsze niz w zwyklym sklepie ;)

Sophiee 
Coś już napisała

Wysłany: 2008-07-18, 09:54 

Zdecydowanie!!!

Najpierw to właśnie od fryzjerów kupowałam kosmetyki pielęgnuje do włosów, mam suche i kręcone włosy, zwykłe szampony i odżywki są poprostu do niczego, to co mówią reklamy o zwykłych drogeryjnych szamponach to bujda nic nie działa, co innego szampon kupiony u profesionalisty, po prostu fantastyczny wybór.

Z kosmetykami do pielęgnacji jest to samo, przecież lepiej kupić u kosmetyczki coś nowego, co ona zna i poleca, wielokrotnie jest tak, że sama je używa i stosuje w swoim gabinecie , nie ma chyba lepszej reklamy!!!!

pozdrawiam

Odpowiedz do tematu