Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kremy, liftingujace

Kremy Liftingujące
Autor Wiadomość
Davey_Havok 
Początkująca

Wysłany: 2008-04-26, 14:00 Kremy Liftingujące

Witam was dziewczyny!
Jestem facetem i jak na faceta przystało, dosyć konkretnym laikiem w dziedzinie kosmetologi. Mam więc do was kilka pytań. Chciałbym używać jakichś kremów liftingujących, ale nie wiem jakich. tzn. takich ktore bedą najmniej szkodliwe dla skóry (jesli w ogóle mogą być one szkodliwe), nie chciałbym sobie zaszkodzic. Aha! W cale nie musi to być krem, może byc cokolwiek innego, chodzi mi o jaknajlepszy, najbezpieczniejszy lifting twarzy.
Do tej pory używałem AVON termafirm raz na 2 tyg. Skore mam chyba normalną.

Co myslicie o Serum Ujędrniającym z kawiorem Bielendy?
http://allegro.pl/item349...uper_cena_.html

Maria_INNOWACJE 
Początkująca
DAY SPA INNOWACJE

Wysłany: 2008-04-27, 11:36 

Witaj :)
Ptrzede wszystkim napisz swój wiek oraz powód zamiaru kupowania liftujących preparatów (obwisly podbródek, znieksztalcony owal twarzy, gleboka bruzda nosowo - wargowa...)... Jak napiszesz cos bliżej - polece ci kilka preparatów. Póki co napisze jedynie - odstaw AVON, sklady chemiczne ich kosmetykw dalekie sa od idealu, o wiele lepsze jakosciowo i pod wzgledem wlasciciwosci kupisz kremy chociaz w Rossmannie... ale najpierw odpowiedz na moje pytanka :)

Davey_Havok 
Początkująca

Wysłany: 2008-04-27, 22:25 

Mój wiek to 24 lata. Chodzi mi głównie o zlikwidowanie- jakby to powiedzieć- takich fałd na obu policzkach powstałych w wyniku uśmiechania się... i generalnie dobrze by całą twarz nieco podciągnąć :]

Ania 
Początkująca

Wysłany: 2008-09-20, 23:04 

Ostatnio znalazłam tani sklep internetowy, gdzie dają dodatkowe rabaty na kosmetyki i różne dodatki.
Oto link :http://avon24.otwarte24.pl/
Polecam! ;)

Magda 
Początkująca
Terra Spa zaprasza

Wysłany: 2008-10-06, 13:03 

Davey_Havok napisał/a:
Mój wiek to 24 lata. Chodzi mi głównie o zlikwidowanie- jakby to powiedzieć- takich fałd na obu policzkach powstałych w wyniku uśmiechania się... i generalnie dobrze by całą twarz nieco podciągnąć :]
witam,polecam Ci gabinet Terra Spa na ulicy Mokotowskiej57 gdzie naprawde niedrogo mogą Ci pomóc Pozdrawiam

maarlenaa21 
Początkująca

Wysłany: 2008-11-28, 20:19 

Krem może Ci nie pomóc. Polecam Ci Żelazko Przeciwzmarszczkowe - rewelacyjnie liftinguje i przy okazji pomaga wyprasować co nie co na twarzy :)

[ Dodano: 2008-12-05, 20:23 ]
I jak tam Twój problem? Co wypróbowałaś?? Udało się co nie co podciągnąć? Jest jeszcze coś takiego jak Thermal Shaper - też zabieg wykonywany u kosmetyczki. Liftinguje i ujędrnia może to by Ci pomogło o ile jeszcze czegoś nie wypróbowałaś. Pozdrawiam!

Davey_Havok 
Początkująca

Wysłany: 2009-08-05, 23:40 

generalnie stosuje kremy nawilżajace, troche sie poprawilo i wiecej nic z tym nierobiłem. Dzieki za zainteresowanie, ale do kosmetyczki chyba sie nie wybiore.. gdzie to facet u kosmetyczki? mam przed tym opory.. moze kiedys jak sie pogorszy moj wyglad z wiekiem lub jak sobie walne dwa głebsze ;]
A czy np. kremy z koenyzmem q10 i R są dobre? znalazłem taki np. firmy nivea i słyszałem ze poprawiaja owal twarzy.

Issa24 
Coś już napisała
Issa24

Wysłany: 2009-08-06, 15:27 

A cóż to wstyd, że facet chodzi do kosmetyczki?? Ja mam bardzo dużo kumpli, którzy korzystają z salonów kosmetycznych;-) I to nie tylko na zabiegi ale także na hennę i regulacje brwi:) A jak dla Ciebie widziałabym może jakiś masaż, następnie jakaś odżywcza,nawilżająca ampułeczka i algi:) a w domku kremik;) L'oreal ma serie dla mężczyzn, Vichy, Nivea. I nie bój się kosmetyczek:) One nie gryzą, wręcz odwrotnie;)

PhytoniaBellCli 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-09-09, 13:16 

Ale zazwyczaj kremy liftingujące poprawiaja cere i redukuja zmarszczki. Oczywiscie nei wszystkie. A byłes moze u kosmetyczki?? Nie wiem czy krem liftingujący w wieku 24 lat jest wskazany,moze włąsnei krem lub balsam do skóry normalnej??

Odpowiedz do tematu