Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kremy, stop

Kremy do stóp
Autor Wiadomość
kasiamgj 
Gaduła ;)

Wysłany: 2010-04-09, 10:39 

witam w klubie uczuleniowców. też miałam sporo przejść z różnymi kremami i balsamami, począwszy od tych do twarzy przez te do ciała, a nawet stóp czego się zupełnie nie spodziewałam :shock:
i również zaczęłam inwestować w droższe kosmetyki, dla własnego świętego spokoju i nie martwienia się kolejną wysypką.
jak już napisałam w innym topicu, mam cały zestaw z firmy o zapachu mangostanu, krem, krem do masażu i peeling. peeling jest niesamowity, nie muszę używać kamienia do ścierania naskórka. dobrze również spisuje się najzwyklejszy krem Bambino :-) tego nie obawiam się zupełnie, bo nigdy mnie nie uczulił.

Fleur 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-05-27, 12:28 

Przetestujcie sobie kosmetyki z aanatural. Kremy do stóp są świetne. Polecają je diabetykom, którym pęka skóra. Rewelacyjnie nawilżają, są wydajne, ładnie pachną i przede wszystkim są z naturalnych składników, więc o uczuleniach nie ma mowy.

Andzik 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-05-28, 13:23 

Fleur, a czy to są te kosmetyki marki Merino? Podobno faktycznie są bardzo dobre, zresztą mają znakomitą opinie na rynku. Faktycznie, jeżeli to te, to wydaje mi się, że warto byłoby w nie zainwestować. O kremie dla diabetyków nie słyszałam, ale wydaje mi się, że nie zrobiłabym błędu, gdybym sobie kupiła.

resika 
Coś już napisała
resika

Wysłany: 2010-06-13, 20:43 

W aptekach można kupić naprawdę dobry intensywnie nawilżający krem który nazywa się DrStopa. Nawilża i zmiękcza skórę całych stóp, używam go także do łokci i kolan.

Fleur 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-09-15, 09:04 

Ojej, nie zauważyłam twojego pytania i dopiero teraz trafiłam na ten wątek po raz drugi. Ale chodziło mi właśnie o kosmetyki tej marki. Z Nowej Zelandii. Te kremy do stóp są na bazie lanoliny. Pozyskuje się ją z owczej wełny, niesamowicie dobrze nawilża. Mam próbki tych kremów i są świetne.

drimmka 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-06, 12:06 

DrStopa? Pierwszy raz słyszę o tej firmie. A jak cenowo się kształtuje?

master 
Coś już napisała
master

Wysłany: 2011-09-06, 19:49 

Ja osatnio miałam okazję wypróbować krem do stóp UREA FOOT- marki Clarena.
Polecam :!:

*marta* 
Początkująca
www.myavon.iscool.pl

Wysłany: 2011-09-19, 13:04 mimoo nagonki

polecam krem Avonu nawilzajacy do stop z cynamonem i pomarańczą

Pola13 
Użytkowniczka

Wysłany: 2011-09-20, 17:22 

krem nawilżający Dr Stopa REWELACJA, naprawdę jeden z najlepszych kosmetyków jakich kiedykolwiek używałam :)

Odpowiedz do tematu