Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: kremy, stop

Kremy do stóp
Autor Wiadomość
Angel 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2009-10-29, 17:55 

7,90zl takze na kazda kieszen :->

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-10-29, 19:06 

jak dla mnie 7.90 zł za krem z Avonu to strata pieniędzy, mam całą serię i teraz widzę jaki to badziew, a tak dołożę 3 zł i mam Garniera czy coś lepszego :-D

Angel 
Miłośniczka forum

Wysłany: 2009-10-29, 19:11 

Garnier do stop?? :shock: nie slyszalam...ale ten krem z avonu dobry;] takze zalezy kto na co trafi albo jakie ma potrzeby :mrgreen:

Anelka 
Miłośniczka forum
Anelka

Wysłany: 2009-10-29, 19:20 

Ja też nie narzekam na kremy do stóp z Avonu, ale wiadomo, wszystko kwestia gustu :-)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-10-29, 19:36 

tak, Garnier na zrogowacenia, do stóp, kolan, łokci ;-)

Agusia77 
Powieściopisarka
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2010-01-28, 22:45 

Zuza ja używam Planet Spa Skarby Afryki, krem bardzo zmiękcza stopy, nie ma twardej skóry i nie pękają. Kiedyś miałam Planet Spa z minerałami z morza martwego i nawilżał. Kup sobie któryś z nich, będziesz zadowolona. Ogólnie Planet Spa to świetna seria.

jasienka1980 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-02-08, 15:04 

Ja używam balsamów do stóp pat&rub, do wyboru jest balsam rewitalizujący, rozgrzewający lub relaksujący. Stopy nie są szorstkie i pięty nie pękają, co było moim ogromnym problemem. Ponadto można balsamu używać także do szorstkich łokci i kolan.
Za Avonem też nie przepadam, ale są gusta i guściki a o gustach się nie dyskutuje.

missbutterfly 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-02-09, 14:54 

A ja najczęściej używam kremów do stóp ziaja. Moim zdaniem są naprawdę super. Przy okazji chciałabym was zapytać jakie macie sposoby na to, żeby stopy były miękkie i gładkie?? Bo moim sposobem na to jest duża ilość kremu nawilżającego potem założyć bawełniane skarpetki i położyć się spać. rano stopki piękne i gładkie jak pupcia niemowlaka;)

linet 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-02-10, 10:55 

Według mnie najlepsze kosmetyki do pielęgnacji stóp ma Sally Hansen- prawdziwa rewelacja. Co prawda nie należą do najtańszych , ale są warte swojej ceny. Zawsze po ich zastosowaniu moja skóra na pietach jest miękka jak u niemowlaka. Polecam:)

tereska79 
Początkująca

Wysłany: 2010-02-15, 10:05 

Napewno nie polecam avonu, kosmetyki może nienajdroższe, ale efekty marniutkie. Ja uwielbiam chodzic boso więc te moje nóżki potrzebują naprawdę opieki :-) stosuję neutrogena formuła norweska - znakomity kremik. Ostatnio tez po akcji dotyczącej kosmetyków naturalnych zainteresowałam się pat&rub - nóżki bardzo dobrze zareagowały na rewitalizujący kremik - wtarłam w stopki i opatuliłam skarpeteczkami - cudowna noc dla mnie i dla moich piętek :-)

neverland 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-02-17, 22:21 

Niezła nagonka się tu zrobiła na ten Avon... i bardzo dobrze :mrgreen: Prawda taka, że te kosmetyki z Avonu to jeden wielki shit i tyle :-P

W kwestii kremów do stóp mam swoje wyrobione już zdanie.
Po pierwsze nie musi to być stricte krem do stóp, bo niektóre balsamy mają tak rewelacyjne właściwości, że nawet szorstkie pięty się wygładzą ;-) Ja raz w tygodniu robie sobie peeling ze zwykłego cukry, łyżki miodu i łyżki oliwy z oliwek i ewentualnie kilku kropel olejku rycynowego. Na co dzień smaruje kremem cynamonowym pat&rub, albo wcieram w nie balsam do ciała z clareny, ewentualnie krem do rąk :mrgreen:
Kto powiedział, że stóp nie można smarować niczym innym?! :mrgreen:

wrześnianka 
Początkująca

Wysłany: 2010-02-20, 13:32 

W końcu ktoś odważył się powiedzieć że avon to jedna wielka ściema. Ile ja miałam ich kosmetyków - mieli fajne promocje to kupowałam. Fakt nie wydałam zbyt wielu pieniędzy, ale to co mam do nieczego się nie nadaje. Krem który miał zmatowić moja cerę spowodował że świeciłam jak księzyc w pełni. Teraz stawiam na jakośc nawet jeżeli mnie ona więcej kosztuje - mąż przyznał mi rację odkąd podarowałam mu na jego rączki krem żurawinowy pat&rub. Poczytałam trochę o tych kosmetykach na formach, kupiłam i strasznie strasznie dziękuję za wasze rady - w końcu mam coś co nie tylko ładnie pachnie.

albatrosik 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-02-28, 12:51 

ja do stóp używam serii DR STOPA ( kupiłam w aptece) używam enzymatycznego peelingu i intensywnie nawilżającego kremu, mam gładziudkie i mięciutkie całe stopy :-> ten peeling fajnie je wygładza , jestem zdania że aby krem do stóp naprawdę zadziałał trzeba po jego wsmarowaniu założyć bawełniane skarpety ;-)

neverland 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-09, 11:46 

No zgodze sie co do tych skarpet. Na Allegro jakiś miesiąc temu kupiłam taki zestaw: skarpety + rękawice kosmetyczne. Super są: okropnie grube, ciepłe, frotowe z warstwą trzymająca ciepło. Zapłąciłam coś około 60 zł, ale było warto.

Polecam jeszcze moczenie stóp w solance, następnie peeling, a nawet i parafina!!! Jak ktoś posiada w domu parafiniarkę, to zapewne wie, że to rewelacyjny pomysł, no i koniecznie skarpety :P

Codzienna pielęgnacja to wystarczy jedynie krem: może to być pat&rub, może być neutrogena, a nawet balsam do ciała... co kto woli :-P

neverland 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-03-30, 20:53 

He He widzę że niezłą antyreklamę ma Avon. Zresztą sama się na tych kosmetykach przejechałam. Stosowałam kosmetyki i doszło do tego że tak mnie uczuliły że wylądowałam u alergologa. Leczenie jakiś czas trwało, poczym bałam się używać jakichkolwiek „smarowideł”. Niedawno przyszła do mnie przyjaciółka , która poleciła mi serie kosmetyków Pat&Rub. Z początku byłam nastawiona anty na nie, ale zaryzykowałam i kupiłam. Byłam zaskoczona jakością i wydajnością  małym minusem jest to że są stosunkowo drogie ale po przejściach z poprzednimi specyfikami stwierdziłam ze niema co oszczędzać na kosmetykach i na sobie :P

Odpowiedz do tematu