Mam pytanie czy któraś z Was używała krem z mocznikiem. Jeżeli tak to jakie stężenie moczika było w tym kremie i z jakiej firmy.
Po kilku latach depilowania włosów zaczeły mi tak mocno wrastac że od 1/2 roku musiałam golic nogi. Teraz kosmetyczka podpowiedziała mi żebym spróbowała krem z mocznikiem na moje nogi. Co o tym sądzicie?
Jest to jedna z najbardziej skutecznych metod, osobiscie polecam KERMUREN mocznik 12% dostepny w aptece bez recepty koszt okolo 18-20zł.
Mart Użytkowniczka
Wysłany: 2010-07-02, 21:04
moment i co po depilacji nie wrastają? ja mam strasznie duzy proble tym zarowno po goleniu jak i po depilacji, myslalam ze to moja wina bo ze moze powinnac peeling czesciej stosować...?
kasia_86 Początkująca
Wysłany: 2010-08-11, 20:19
Naprawdę działa? Kurczę, ja bym zapominała się tym smarować... Ale z drugiej strony może warto by było?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum