Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: krem

Krem
Autor Wiadomość
Tomek91 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-04-08, 21:26 Krem

Witam serdecznie Panie : )

Poszukuje kremu który po długotrwałym albo i krótkim najlepiej, powoduje iż karnacja ciemnieje na taki brązek, znacie coś ciekawego i nie chodzi mi o samoopalacz ani też solarium.

Pozdrawiam

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2010-04-08, 21:34 

Hehe :p widzę Tomku, że masz jakąś manię prześladowczą na punkcie "ciemnej karnacji", bo już kolejny podobny temat zakładasz :P :P... Jeśli chodzi o kremy, znam dwa (w dość dogodnej cenie, bo te lepsze już niestety cenę mają wysoką) - Ziaja Sopot krem brązujący i krem BIELENDY. Opinie są ponoć b. dobre, jednak wg mnie nie ma szans, by nie zostawiały smug, czy zacieków. Musisz spróbować sam. Pod spodem umieszczam zdjęcia.

Tomek91 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-04-08, 21:46 

Mam straszną manię na punkcie wyglądu bo trochę jestem pedantem w życiu, i nie toleruje brudu. I przychyle się do twojego zdania lub i motta który mi się bardzo podoba ,,Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych".Oczywiście jak zwykle umiesz pomóc, oczywiście plusik dla Ciebie i oby więcej takich osób jak Ty.

Serdecznie Pozdrawiam.

pati 
pati

Wysłany: 2010-04-08, 21:49 

Nie ma za co, ale tak, jak mówię... Musisz uważać na smugi. Nie zagwarantuję Ci, że ich nie będzie. Już kilka użytkowniczek używało tych kremów i nie narzekały, ale każdy rodzaj cery jest inny. W przypadku skóry suchej pewnie efekt utrzyma się dłużej, gorzej z tłustą i mieszaną, w moim przypadku pewnie by się nie sprawdził, bo mam cerę mieszaną.

Tomek91 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-04-08, 22:05 

Od Lutego co 2 tyg chodzę na solarium i używałem tego świetnego produktu co poleciłaś masło kakaowe firmy ziaja naprawdę polecam. Powiem są efekty, no ale jak wiadomo solarium jest nie zdrowe i rakotwórcze a powiem szczerze że zacząłem się od niego uzależniać i dlatego zapytałem o jakieś kremy, Aktualnie chodzę co 4-5 dzień.

pati 
pati

Wysłany: 2010-04-09, 08:12 

Wejdź na więcej minut, ale chodź rzadziej... Ja wchodzę na 12, max 15, raz na 2 tyg... Czasem się zdarzy, że idę co tydzień, ale wtedy wchodzę na mniej minut.

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-04-09, 10:51 

Tomek91, a nie myślałeś o chusteczkach opalających do twarzy?
Ja swego czasu (chyba nawet w ubiegłe wakacje) ich używałam i podobał mi się efekt, a krem dostałam od koleżanki opalający z Eveline Cosmetics, bardzo przyjemny zapach, ładnie rozświetlał koloryt twarzy :-)

Joan 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 2010-04-10, 15:20 

Pati ta twoja zlota myśl jest świetna. Znowu zacytowałam ją w swoim jutrzejszym artykule. :lol: powinnaś napisać ich więcej

pati 
pati

Wysłany: 2010-04-10, 15:32 

:P hah no widzisz :P cieszę się, że na coś mogę się przydać :)!

TigerANDBear 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-04-22, 20:35 

Chusteczki opalajace?? Słyszałam o nich,ale myślałam że to kompletna bzdura.. Naprawdę sa skuteczne?

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-04-22, 20:54 

Tak, chusteczki są skuteczne, dają niezły efekt. Przez to, że są nasączone można je rozprowadzić gdzie się chce i jest to wygodne :-)

Agusia77 
Beauty Forum TEAM
www.photoblog.pl/aagusia77

Pomogła: 7 razy
Wysłany: 2010-04-22, 23:24 

Moja siostra używała tych chusteczek, mówiła że lepsze niż krem, bo nie ma szans żeby zostały plamy. I są tanie:) Sama nie używałam bo wolę być blada:P

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Wysłany: 2010-04-23, 09:34 

Ja kupowałam różne chusteczki: Oriflame, Bielenda chyba, Soraya i kosztowały grosze :-D w tym roku opalałam się tylko przez balsam brązujący, teraz wybieram się do solarium, zobaczymy jak podziała na moją bliznę po oparzeniu?

linet 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-04-23, 14:56 

Może spróbuj kosmetyków firmy Palmers. Są naprawdę rewelacyjne, używam je każdego dnia i mam naprawdę ładną skórę. Wszystkie one sa na bazie masła kakaowego i dzięki temu nadają skórze piękny zdrowy wygląd. Musicie spróbować

Odpowiedz do tematu