Tomek91 Coś już napisała
Wysłany: 2010-04-08, 21:26
Krem
Witam serdecznie Panie : )
Poszukuje kremu który po długotrwałym albo i krótkim najlepiej, powoduje iż karnacja ciemnieje na taki brązek, znacie coś ciekawego i nie chodzi mi o samoopalacz ani też solarium.
Hehe :p widzę Tomku, że masz jakąś manię prześladowczą na punkcie "ciemnej karnacji", bo już kolejny podobny temat zakładasz :P :P... Jeśli chodzi o kremy, znam dwa (w dość dogodnej cenie, bo te lepsze już niestety cenę mają wysoką) - Ziaja Sopot krem brązujący i krem BIELENDY. Opinie są ponoć b. dobre, jednak wg mnie nie ma szans, by nie zostawiały smug, czy zacieków. Musisz spróbować sam. Pod spodem umieszczam zdjęcia.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Tomek91 Coś już napisała
Wysłany: 2010-04-08, 21:46
Mam straszną manię na punkcie wyglądu bo trochę jestem pedantem w życiu, i nie toleruje brudu. I przychyle się do twojego zdania lub i motta który mi się bardzo podoba ,,Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych".Oczywiście jak zwykle umiesz pomóc, oczywiście plusik dla Ciebie i oby więcej takich osób jak Ty.
Nie ma za co, ale tak, jak mówię... Musisz uważać na smugi. Nie zagwarantuję Ci, że ich nie będzie. Już kilka użytkowniczek używało tych kremów i nie narzekały, ale każdy rodzaj cery jest inny. W przypadku skóry suchej pewnie efekt utrzyma się dłużej, gorzej z tłustą i mieszaną, w moim przypadku pewnie by się nie sprawdził, bo mam cerę mieszaną.
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Tomek91 Coś już napisała
Wysłany: 2010-04-08, 22:05
Od Lutego co 2 tyg chodzę na solarium i używałem tego świetnego produktu co poleciłaś masło kakaowe firmy ziaja naprawdę polecam. Powiem są efekty, no ale jak wiadomo solarium jest nie zdrowe i rakotwórcze a powiem szczerze że zacząłem się od niego uzależniać i dlatego zapytałem o jakieś kremy, Aktualnie chodzę co 4-5 dzień.
Wejdź na więcej minut, ale chodź rzadziej... Ja wchodzę na 12, max 15, raz na 2 tyg... Czasem się zdarzy, że idę co tydzień, ale wtedy wchodzę na mniej minut.
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-04-09, 10:51
Tomek91, a nie myślałeś o chusteczkach opalających do twarzy?
Ja swego czasu (chyba nawet w ubiegłe wakacje) ich używałam i podobał mi się efekt, a krem dostałam od koleżanki opalający z Eveline Cosmetics, bardzo przyjemny zapach, ładnie rozświetlał koloryt twarzy
Moja siostra używała tych chusteczek, mówiła że lepsze niż krem, bo nie ma szans żeby zostały plamy. I są tanie:) Sama nie używałam bo wolę być blada:P
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2010-04-23, 09:34
Ja kupowałam różne chusteczki: Oriflame, Bielenda chyba, Soraya i kosztowały grosze w tym roku opalałam się tylko przez balsam brązujący, teraz wybieram się do solarium, zobaczymy jak podziała na moją bliznę po oparzeniu?
linet Coś już napisała
Wysłany: 2010-04-23, 14:56
Może spróbuj kosmetyków firmy Palmers. Są naprawdę rewelacyjne, używam je każdego dnia i mam naprawdę ładną skórę. Wszystkie one sa na bazie masła kakaowego i dzięki temu nadają skórze piękny zdrowy wygląd. Musicie spróbować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum