Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: krem, nawilzajacy

KREM NAWILŻAJĄCY???
Autor Wiadomość
Andzik 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-06-10, 10:13 

No faktycznie siarka ma działanie złuszczające. Ja osobiście nie używam, kiedyś tam spróbowałam, ale jakoś mi nie przypasowała. Zależy od rodzaju cery. A słyszałyście o kosmetykach marki Merino? Mają takie fajne, nawilżające kremy z lanoliną i filtrami przeciwsłonecznymi - jak na taką pogodę jaką mamy teraz , wydają się być dobre. Można je w sumie kupić w niewielu miejscach, na pewno mają je na aanatural.pl i to nawet nie za jakieś duże pieniądze. Można sobie zerknąć, a nóż komuś przypasuje.

albatrosik 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-06-26, 22:45 

Jeśli chodzi o dobre nawilżenie skóry zwłaszcza twarzy to polecam serię kosmetyków Happy per aqua- można je kupić w aptece, myślę że są dobre- moja przyjaciółka używa ich od dawna.

Pola13 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-10-14, 13:16 

albatrosik napisał/a:
Jeśli chodzi o dobre nawilżenie skóry zwłaszcza twarzy to polecam serię kosmetyków Happy per aqua- można je kupić w aptece, myślę że są dobre- moja przyjaciółka używa ich od dawna.

ja tez ich używam, na razie moja cera jest jeszcze młoda i przede wszystkim potrzebuje dobrego nawilżenia, a ten krem mi to zapewnia. Jestem z niego naprawdę zadowolona:)

taka 
Gaduła ;)

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 2010-09-30, 11:25 

chyba mogę się tu podczepić :)
kochane szukam kremu na noc - mega nawilżającego przede wszystkim, wygładzającego skórę itp.
Do cery mieszanej :)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-09-30, 12:04 

Sprawdź w Rossmanie ofertę Dermiki ;-)
Dostałam kiedyś od nich próbki, pamiętam, że cena nie jest niska, ale naprawdę świetnie nawilżał ;-)

siweksik28 
Użytkowniczka

Wysłany: 2010-10-11, 08:37 

mi przy cerze mieszanej zrobiła się jakaś sucha masakra punktowo na czole?! kupiłam HYDRAPHASE la roche posay i po tygodniu jest o wiele lepiej:)

Naturalne 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-10-14, 15:27 

Świetny nawilżający krem ma również Lavera krem z liposomami. kiedyś dostałam kilka próbek do zakupów sklepie Kosmetyki nNatury ładnie pachnie różami i doskonalne nawilża.

sylwia26 
Coś już napisała
najpierw praca potem zabawa

Wysłany: 2010-10-14, 22:30 

Nie wiem jak wy, ale mi się strasznie wysusza twarz przez te kaloryfery, a krem nawilżający pomaga max na godzinę. Jesli macie podobnie, to fajnie zrobić na zimę mocny zabieg nawilżający twarz. Robią je w salonach piękności, ja byłam w Beauty Cece na hydra systemie i z twarzą już jest lepiej, chociaz oczywiscie nie zrezygnuje z kremow ;)

aabbccdd 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-10-15, 11:36 

Polecam stosowanie kremu nawilżajacego na dzien Eva Natura z serii lnianej. Zapobiega powstawaniu pierwszych zmarszczek mimicznych. Skutecznie nawilża oraz uzupełnia niedobory lipidów, dzięki czemu skóra jest odpowiednio jędrna, elastyczna i napięta. dodatkowym uzupełnieniem kremu na dzien jest krem na noc. Polecam bo przynosi efekty.

Majka_ 
Początkująca
Majka

Wysłany: 2010-11-04, 12:03 

Jest taki świetny krem nawilżający, niestety dość drogi (ok. 120zł) Academie Hypno-Sensible - program nawilżający. Jestem posiadaczką cery bardzo problemowej i jak kiedyś :-D zbyt mocno przesuszyłam skórę rożnymi specyfikami to ten krem mnie uratował.

emem 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-11-26, 17:00 

ja polecam Lirene Design Your Style do cery normalnej i mieszanej, tonik-żel 2 w 1 Strefa T z Tołpy (kremik z tej serii tez jest)

devi92 
Coś już napisała

Wysłany: 2010-12-13, 17:32 

a slyszalas o Humektanie ? ja jeszcze nie probowalam ale ma bardzo dobre opinie . podobno dobrze nawilza i nie zapycha ;-) idealny do cery mieszanej/ tlustej wlasnie go poszukuje bo jest ciezko dostepny ..

Odpowiedz do tematu