stosowałyście może krem gerbera na rozstępy? i jakie efekty? ja mam wrażliwą delikatną skórę, więc wpadłam na pomysł, że zastosuję krem dla kobiet w ciąży i po ciaży, po pewnie łagodny dla skóry. macie z nim jakieś doświadczenia?
_________________ Dobry wygląd jest wyrazem szacunku dla innych, a przede wszystkim dla nas samych.
Meggy82 Coś już napisała
Wysłany: 2008-09-04, 22:05
Ja też go używałam, co prawda w ciąży, ale właśnie wtedy skóra jest najbardziej narażona na gwałtowne rozciąganie i kurczenie po porodzie, i muszę przyznać, ze sprawdził się w 100%. Zero rozstępów na brzuchu, parę na piersiach, no ale nie wpadłam na to, żeby piersi też smarować. Ja polecam
Zero rozstępów na brzuchu, parę na piersiach, no ale nie wpadłam na to, żeby piersi też smarować.
no z piersiami w ciazy to ostroznie, tarcie sutkow powoduje zwiekszone dzialanie hormonow i moze dojsc do przedwczesnego porodu.. takze jak smarowac to nie dotykajac sutkow
Meggy82 Coś już napisała
Wysłany: 2008-10-13, 00:43
Masz rację, ale boki to mogłam smarować....
W następnej ciąży będę mądrzejsza i będę sie "gerberować" od góry do dołu....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum