Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: krem, mer

krem la mer
Autor Wiadomość
domi 
Początkująca
domi

Wysłany: 2008-10-20, 19:51 krem la mer

dobry wieczor jestem tutaj nowa chcialam zasiegnac informacji na temat kremu la mer czy ktos moze uzywal tego kremu i czy sa widoczne jakies efekty ?z gory dziekuje oczekuje na odpowiedz

Darish:)

Wysłany: 2008-10-20, 20:05 

domi napisał/a:
kremu la mer

a coz to za krem ?:) to jakas jego nazwa ? ja o tym oczywiscie jeszcze nie slyszalam ;)

domi 
Początkująca
domi

Wysłany: 2008-10-20, 20:26 

to nazwa kremu krem to niby cudo na wszystkie problemy zwiazane ze skora lacznie ze zmarszczkami

Darish:)

Wysłany: 2008-10-21, 08:43 

hmm.. wedlug mnie zaden krem nie pomoze na zmarszczki.. jak juz sa to tylko ostrzykiwanie cos pomoze bo kremami trwalych zmarszczek mimicznych nie usunie sie .. nawet botox na nie slabo dziala. Przed tym jak sie wyjawia zmarszczki calowicie nalezy je ostrzykiwac zeby zablokowac ich rozwoj.. czy jakos tak :P w szkole tak mi mowili :D

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-10-25, 16:41 

nie znam tego kremu, proponuję wrzucić do przeglądarki z dopiskiem "opinie", może coś wyskoczy... ale ogólnie zgadzam się z Darish - żaden krem nie pomoże ze zmarszczkami, co najwyżej może nieznacznie napiąć skórę ale to i tak efekt chwilowy ;-) a kremy od wszystkiego są do niczego...

kasiac 
Początkująca

Wysłany: 2009-03-01, 15:38 la mer

Witam
Znam ten krem i testowałam na sobie. Co ważne nie jest to typowy krem przeciwzmarszczkowy, jego funkcje to głęboka regeneracja i nawilżanie. Stworzył go naukowiec który uległ poparzeniu i szukał czegoś co mu pomoże. Dlatego nie polecam osobom, które szukają sposobu na zmarszczki, raczej tym, którzy szukają kremu regenerującego, super nawilżającego, na przebarwienia, blizny, odmrożenia. Znam wiele opinii osób które go używają i w większości są bardzo pozytywne. Tylko cena troszkę odstrasza :)

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-03-01, 16:56 

Jeżeli wierzyć w to co wypisuje Vogue i inne żurnale, ten krem magicznie zetrze z twarzy zmarszczki, wyleczy trądzik, zlikwiduje przebarwienia... Slowem taki sobie "Święty Graal". Oryginalnie wyprodukowany ok. 25 lat temu dla NASA (jako maść wspomagająca leczenie oparzeń). Znane fanki: Liv Tyler, Catherine Zeta-Jones etc
Formuła kremu została wynaleziona przez Dr Max Hubera. Jej sercem jest opatentowany kompleks Miracle Broth . W składnikach tego kompleksu nie ma nic cudownego: - morskie wodorosty, wapń, magnez, potas, żelazo, lecytyna, witaminy C, E i B12, plus olejki z cytrusów, eukaliptusa, kiełków pszenicy, trawy alfalfa i słonecznika. Ale po przebyciu trwającego a 3-4 miesiące procesu bio-fermentacji, przekształcają się one w substancję, która jest czymś więcej niż tylko sumą składników. Rodzi się kompleks Miracle Broth - niezwykle bogaty w odżywczo - regenerujące składniki, posiadający zdolność łatwego przenikania w głąb skóry i przekazywania jej życiodajnej energii.
Kompleks jest wciąż wytwarzany ręcznie, wg tej samej starannie przestrzeganej procedury. Ze względu na naturalne antybakeryjne właściwości wodorostów wchodzących w skład kompleksu, minimalne ilości konserwantów zapewniają utrzymanie długiej trwałości kremu.

Coś takiego znalazłam na jakiejś stronce.

Cena 880 zł. Ocena ogólna 5 na 5

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-03-03, 16:00 

Heh, też nie słyszałam, cena wysoka, to pewnie jakoś na pewno działa. Ale czy zredukuje zmarszczki <LOL>? Nie sądzę. Gdyby tak było, byłby bardziej rozpowszechniony i zapewne, więcej osób w tej cenie wybierałoby to, niż KALECZYĆ się wstrzykiwaniem czegoś, czy operacjami plastycznymi :) Dlatego ja na CUDOWNE kremy dość sceptycznie patrzę. Poza tym jednemu może pomóc, drugiemu nie, a cena chyba zbyt wysoka jak na taki eksperyment.

greeneyes8 
Miłośniczka forum
greeneyes8

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 2009-03-03, 18:50 

Cena jest rzeczywiście wysoka, jednak mi się wydaje, że on nie jest konkretnie do zmarszczek (to przy okazji) tylko na blizny i poparzenia. Pewnie dlatego nie jest aż tak rozpowszechniony.

pati 
pati

Pomogła: 23 razy
Wysłany: 2009-03-03, 21:11 

Popieram koleżankę ;)

Odpowiedz do tematu