Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: bladej, cery, krem, twarzy

krem do twarzy do bladej cery
Autor Wiadomość
Sylka_90 
Początkująca

Wysłany: 2010-01-13, 11:57 

Ja równiez mam jasna karnację, używam mleczka z zjaji do demakijazu tego kakaowego oraz kremu z tej samej firmy poprawiajacego koloryt skory. Fakt, nie widacjakiejs czegolnej roznicy, ale ja sama zauważyłam że moja cera jest bardziej promienna. Jesli chcesz pomóc bladej twarzy zacznij używac podkladu, tylko niezbyt ciemnego. POdklad z odrobina pudru napewno doda Twojej twarzy innego wygladu;)

Naturalne 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2010-03-04, 16:12 Re: krem do twarzy do bladej cery

wielka_krokiew napisał/a:
cześć

mam 33 lata

chciałabym abyście mi doradziły w jednej kwestii, mianowicie mam bardzo bladą cerę, zwłaszcza teraz w sezonie zimowym, wprawdzie nie unikam słońca, ale jak się opalam to opalenizna szybko mi schodzi zwłaszcza z twarzy, no i chciała bym coś z tym wreszcie zrobić, czy jest jakiś krem który by zmienił kolor mojej cery na twarzy oczywiście nie ma mowy o samoopalaczach bo tego nie zamierzam stosować, jakiś kremik nie wiem może coś z witaminami który sprawi że moja buzia nabierze koloru. Mam bardzo wrażliwą skórę.

Proszę o pomoc

Polecam krem karotenowy z Logony doda on trochę naturalnej opalenizny, nie jest to samoopalacz. Naturalnej opalenizny dodadzą też mydła naturalne glicerynowe marchewkowe. Pij też soki marchewkowe to będziesz miała ładną karnację nie tylko na twarzy.

Krem z logony kupisz w sklepie Kosmetyki Natury

Odpowiedz do tematu