Sylka_90 Początkująca
Wysłany: 2010-01-13, 11:57
Ja równiez mam jasna karnację, używam mleczka z zjaji do demakijazu tego kakaowego oraz kremu z tej samej firmy poprawiajacego koloryt skory. Fakt, nie widacjakiejs czegolnej roznicy, ale ja sama zauważyłam że moja cera jest bardziej promienna. Jesli chcesz pomóc bladej twarzy zacznij używac podkladu, tylko niezbyt ciemnego. POdklad z odrobina pudru napewno doda Twojej twarzy innego wygladu;)
chciałabym abyście mi doradziły w jednej kwestii, mianowicie mam bardzo bladą cerę, zwłaszcza teraz w sezonie zimowym, wprawdzie nie unikam słońca, ale jak się opalam to opalenizna szybko mi schodzi zwłaszcza z twarzy, no i chciała bym coś z tym wreszcie zrobić, czy jest jakiś krem który by zmienił kolor mojej cery na twarzy oczywiście nie ma mowy o samoopalaczach bo tego nie zamierzam stosować, jakiś kremik nie wiem może coś z witaminami który sprawi że moja buzia nabierze koloru. Mam bardzo wrażliwą skórę.
Proszę o pomoc
Polecam krem karotenowy z Logony doda on trochę naturalnej opalenizny, nie jest to samoopalacz. Naturalnej opalenizny dodadzą też mydła naturalne glicerynowe marchewkowe. Pij też soki marchewkowe to będziesz miała ładną karnację nie tylko na twarzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum