Witam Panie. Jak każda kobieta lubię o siebie dbać i przemyślanie dobieram kosmetyki. Kupiłam ostatnio trzy lakiery ARTDECO i jestem bardzo zadowolona. To moje pierwsze spotkanie z tą marką i zastanawiam się nad kupnem innych produktów. Skończyła mi się właśnie kredka do oczu i chcę kupić porządną, bo to produkt wydajny, który używam przez kilka miesięcy. Dlatego zależy mi na dobrym produkcie, a test w sklepie to czasami za mało. Czy któraś z Pań używa kredki ARTDECO i może się wypowiedzieć?
Moja mama używa ARTDECO i jest zadowolona, aczkolwiek podobno szybko jej się te kredki wyczerpują (pewnie za dużo jej nakłada). Ja jestem na etapie zachwalania kredek do oczu Inglot :) są naprawdę bardzo wydajne, nie rozmazują się i są śliczne kolorki :)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2012-01-25, 21:10
Mi ładna kreska wychodzi właśnie dzięki czarnej kredce. Efekt jest naturalny i niezbyt mocny. Zaczynałam od łączenia kropek narysowanych, teraz jest już płynnie :)
Ale sposób z naciąganiem powieki kompletnie się u mnie nie sprawdza.
Wiadomo, każdy ma swoje metody :)
Mnie najlepiej wychodzi kreska eyelinerem w pędzelku, od tego zaczęłam i tego się głównie trzymam. Ten z Wibo jest mistrzowski--->
ale lubię też kredki z Oriflame, bo są bardzo trwałe, mięciutkie i łatwe do rozprowadzenia + starczają na całe lata:)
_________________ Chociaż raz warto umrzeć z miłości...
Agnieszka Osiecka
protea Coś już napisała Z piękną skórą przez życie
Wysłany: 2012-02-14, 14:11
ja wole eyeliner, cieniutką ładną kreseczke mozna zrobić
Jak wy to robicie? Ja nie umiem aplikować. Stara a malować się nie umiem. ;) Nie lubię miękkich kredek, co się kruszą i łamią - krechy się nim robi.
KolagenColway Stała bywalczyni www.KolagenColway.com
Wysłany: 2012-03-05, 13:07
Ja mam podobnie,zdecydowanie bardziej wolę twarde kredki,które nie są takie łamliwe,ponieważ mam poważne problemu aby się nie pobrudzić podczas malowania poza ty w cienkiej kresce nie jest mi do twarzy..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum