Ja też nie używałam tych tabletek,nawet nie słyszałam o nich wcześniej. A poza tym zgodzę się z pozostałymi opiniami,że dobrze jest skonsultować sie z dermatologiem. Stosowanie antybiotyków ma też swoje skutki uboczne,pamiętajmy o tym.
andzias76 Początkująca
Wysłany: 2011-11-30, 16:01
Osobiście nie cierpię żadnych tabletek, czy to na ból głowy, antybiotyk w chorobie - nic a nic nie biorę jeśli nie jest naprawdę tragicznie. To samo miałam z trądzikiem - był szczerze - paskudny - przed miesiączką po prostu minimum 5 gigantycznych bomb na buzi :/
Któregoś razu trafiłam do kosmetyczki i poleciła mi serię Acne kosmetyków NovaClear - zbytnio nie zapaliłam się do zakupu , bo różnych już używałam, ale koniec końców co mi szkodziło. Stosuję płyn z tej serii do mycia twarzy, maseczkę i krem już ponad 2 miesiące i muszę powiedzieć, że poprawa jest kolosalna. Czasami fakt coś pojedynczego wyskoczy mi na buzi, ale nie tak wielkie,bolesne i szybko znikają, także polecam od siebie spróbować ;)
fanaberia80 Coś już napisała
Wysłany: 2011-11-30, 20:47
zabiego z kwasami neospots neoglis- z nimi warto spórbować walczyć z trądzikiem, świetnie wysuszaja, eliminując powstawanie nowych i zaskórników. podziałało na moją młodszą siostrę i może pochwalic się teraz ładną buzią :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum