Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: internet, kosmetyki, przez

Kosmetyki przez Internet
Autor Wiadomość
hortensja 
Stała bywalczyni

Wysłany: 2011-11-28, 12:41 

Zależy jaką miałby historię, jeśli ma masę takich perfum to może być to ryzykowne. Czasem ludzie tzw. nietrafione prezenty sprzedają taniej. Ale aukcje już wcale nie są tak tanie.

leelo 
Beauty Forum TEAM
[*][*][*][*]

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2011-11-30, 10:26 

hortensja :arrow: ma 7 stron ofert z perfumami, ale to outlet, a nie osoba prywatna. to byłby pierwszy mój zakup perfum przez internet (oszczędność na każdym kroku, a bez perfum życie wydaje się bardziej szare...), dlatego się obawiam i wypytuję bo nie wiem, na co zwracać uwagę żeby wywnioskować, czy zakup nie będzie trefny. będę wdzięczna za dodatkowe info :-?

[ Dodano: 2011-11-30, 12:33 ]
a na tej stronie byście kupiły :?: są jeszcze tańsze niż na allegro i chyba bezpieczniej, jeśli to merlin...

:arrow: KLIK

KolagenColway 
Stała bywalczyni
www.KolagenColway.com

Wysłany: 2012-01-16, 13:27 

W kwestii zakupów przez internet,to moim zdaniem kluczowe są opinie na temat sklepu w którym kupujemy. Im więcej pozytywnych tym lepiej i bezpieczniej.

orvelka 
Użytkowniczka
fanka Orwella :)

Wysłany: 2012-01-21, 13:03 

Generalnie jestem sceptycznie nastawiona co do zakupów na odległość w przypadku kosmetyków, ale muszę przyznać, że do tej pory zdarzyło mi się 2-3 razy skorzystać i obyło się bez niespodzianek. Grunt to sprawdzać opinie o danym sprzedawcy, w końcu od czegoś one tam są :-)

Milka82 
Początkująca

Wysłany: 2012-04-28, 10:54 

Z ciekawostek wiem, że coraz więcej profesjonalnych marek kosmetycznych nie korzysta właśnie z Allegro itp.
A jeśli tak, to są to zazwyczaj nieautoryzowani sprzedawcy.
Ja zawsze szukam sklepu internetowego niżeli uciekam się do ebay lub allegro.
Kiedyś chciałam kupić coś na ebayu. Wysłałam należność za kosmetyk, ale zakupionego produktu nigdy nie zobaczyłam.

Zwracam też uwagę jaki to jest sklep. Musi koniecznie specjalizować się w określonej dziedzinie. Bo jeśli mam kosmetyki do pielęgnacji ciała wymieszane z wszystkim dla domu i ogrodu lub z zabawkami dla pupila to bardzo dziękuję.

Odpowiedz do tematu