Dziewczyny jestem pewnie jak nie jedna z Was maniakiem opalenizny,ponieważ wiem,ze solarium jest niezdrowe ( w nadmiarze) od czasu do czasu używam preparatów samoopalających.Znalazłam promocje w sklepie internetowym na samoopalacz w sprayu SALLY HANSEN ?Czy któraś z Was go używała?
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 04 Maj 2009 Posty: 1882 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-07-20, 21:13
Samoopalaczy nie stosuję, ale SH to dość dobra firma :)
Molik2008 Coś już napisała
Wysłany: 2011-07-25, 15:05
Ja czasem stosuje samoopalacz,szczególnie na nogi i przyznaje,ze sprawuje się naprawdę bardzo dobrze:) Na twarz jeszcze nie brałam,bo czytałam,że może źle wpływać na cerę. Nie wiem ile w tym prawdy.
_________________ Molik2008- allegro.
ewka88888 Początkująca
Wysłany: 2011-07-26, 08:02
Ja też jestem maniakiem samoopalaczy:) stosowałam wiele samoopalaczy również SALLY HANSEN i jestem z niego bardzo zadowolona:) ale niestety właśnie mi się kończy;/ Siedlesia79 mogłabyś mi napisać w jakim sklepie internetowym jest ta promocja i ile kosztuje?? byłabym wdzięczna:)
Ja też przyłączam się do powyższego pytania,jestem bardzo ciekawa gdzie i za ile można go kupić,bo póki co za oknem nie zanosi się na słońce,a każdy chce mieć przecież piękną opaleniznę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum