Hmmm.... Tam pod nazwa Faberlic włącza sie strona firmy i mozna sobie sciagnąc katalogi.
Produkty z tej firmy są naprawde bardzo fajne, według mnie dużo lepsze od Avon i Oriflame. Nie chcę ich reklamowac, ale jeśli macie jakaś znajomą konsultantkę to spróbujcie, naprawde warto. Jesli macie pytania odnośnie tej firmy to śmiało możecie pisać, chętnie odpowiem.
No to super, mam nadzieje, ze skusisz sie na cos z nich, bo produkty naprawde są świetne. Nie chwale wcale ich dlatego, ze jestem konsultantka firmy, ale naprawde mogę je smiało polecić. Szczególnie kremy do twarzy z serii Neoskin, kremy pod oczy itd. Pozdrawiam, pa!
Wszystkich zaintersowanych firma Faberlic zapraszam na moje gg 910429 lub do pisania w tym wątku.
Chętnie odpowiem na pytania. Powiem szczerze, że firma ta cieszy sie ostatnio bardzo duzym zainteresowaniem, ze wzgledu na swoje promocje. Dodam takze, ze wpisowe do tej firmy jest bezpłatne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum