ostatnio zauwazylam ze albo odzywka mi pomogla albo ten szampon z avonu jest jakis lepszy bo u tesciow mylam lepek i jakos tak miekko i wogole na glowie mam :P
Pomogła: 5 razy Dołączyła: 28 Sie 2008 Posty: 759 Skąd: racek ^^
Wysłany: 2008-09-26, 19:49
a możliwe że to nie szampon tylko..woda!!
ja tak sumo,jak czasami myję u kuzynki czy coś, a ona mieszka trochę ode mnie daleko, to włoski i w ogóle wszystko mam takie fajniejsze żeby nie było niedomówień,to swoimi kosmetykami
Ja wlasnie ostatnio (znowu u tesciow) mialam stycznosc z Avonem, tym razem z kawalkiem musu;p
Mega delikatny i nie robi efektu maski, troche drogi ale chyba zamowie sobie. Wygladalam dosc naturalnie ;) chyba wyprobuje
ja zamówiłam raz balsam do ciała i lakier do paznokci.
Balsam do ciała w katalogu wyglądał na duży no i malinowy to pomyślałam że wyprubuję, jak przyszły kosmetyki to ten balsam okazał się mały w poruwnaniu do tego w katalogu a lakier był ok ;) prawdę mółwiąc to mi się wydaje ze nie które produkty są dobre ale i tak wolę isć do sklepu i sama kupić :)
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-08-14, 18:00
ja swego czasu byłam uzależniona od zamawiania kosmetyków z katalogu wiem że seria Trendy jest beznadziejna, a już najlepsze bylo to, jak zamówiłam sobie żel i balsam spowolniajacy odrastanie włosków po depilacji z serii Skin So Soft( ta niebieska linia) i okazało się że robily mi się takie wałeczki jakbym brudną skórę miała, w dodatku zapach był tak nieprzyjemny i intensywny że po prostu wyrzuciłam te kosmetyki, jednak perfumy i wody z Avonu są poprostu piękne
ja jestem konsultantka avon...w sumie od niedawna ale z avonem juz "znam sie' bardzo dlugo i owszem moge powiedziec ze sa kosmetyki ktorych nie aro kupowac ale tez sa takie ktora naprawde sa warte swojeje ceny...a tak w ogole to wszystko jest bardzo indywidualna sprawa.jedna dostala uczulenia bo ma alergie na jais skl ale dal drugiej moze to byc swietny kosmetyk...ja polecam serie przeciwtradzikowa itp. cealskin tonik jest super naprawde likwiduje wagry tak samo zel na wypryski czy korektor ktory tuszuje niedoskonalosci...no tez zelel pod prysznic czy plynyn do kapieli kremy do rak i do stop swietne do twrzy tez...perelki brazujace, perfumy cunde zapachy...co do szamponow to jest z tym roznie zalezy ktore...torebki tez raczej nie za bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum