Nie jesteś zalogowana! Zaloguj się by w pełni, bez ograniczeń korzystać z forum. Jeśli nie masz jeszcze konta, kliknij tutaj i przejdź do darmowej rejestracji.
Mapa strony
Strona Główna Forum
 Info   Szukaj    Album   Polecamy   Rejestracja   Profil   Wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: avon, kosmetyki

kosmetyki Avon!!
Autor Wiadomość

keisi232

Wysłany: 2008-05-10, 22:29 kosmetyki Avon!!

co sądzicie o kosmetykach firmy Avon :?:

Darish:)

Wysłany: 2008-05-12, 12:56 

nie warte cen :P malo wartosciowy sklad, czasami tylko ladny zapach ;)

aagnieszkaa1 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-05-12, 12:59 

Zależy jeszcze jakie produkty. Kremy do rąk i twarzy, balsamy, szampony, żele pod prysznic są ok =)

sali 
Początkująca

Wysłany: 2008-07-23, 13:22 

ja stosowałam balsam na cellulit ,celulit zostaje ale skóra jest bardz gładka

Wysłany: 2008-07-23, 18:07 

sali napisał/a:
ja stosowałam balsam na cellulit ,celulit zostaje ale skóra jest bardz gładka
hehe dobre :-D
tak to jest z tymi kremami nigdy nie pomagaja... a i tak pieniadze sie na nie wydaje..

Magiczna 
Początkująca

Wysłany: 2008-09-24, 01:07 

produkty do pielęgnacji ciała na prawdę godne polecenia. gorzej z kosmetykami ''kolorowymi''.

Wysłany: 2008-09-24, 18:02 

ostatnio zauwazylam ze albo odzywka mi pomogla albo ten szampon z avonu jest jakis lepszy bo u tesciow mylam lepek i jakos tak miekko i wogole na glowie mam :P

nocandygirl 
Powieściopisarka

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 2008-09-26, 19:49 

a możliwe że to nie szampon tylko..woda!!
ja tak sumo,jak czasami myję u kuzynki czy coś, a ona mieszka trochę ode mnie daleko, to włoski i w ogóle wszystko mam takie fajniejsze ;-) żeby nie było niedomówień,to swoimi kosmetykami :-D

Ammirare 
Użytkowniczka
Avanti!

Wysłany: 2008-09-27, 16:17 

Mysle ze sa przereklamowane:>
Wszystko widzisz w katalogu lepiej isc do sklepu i zobaczyc produkt

Wysłany: 2008-10-01, 20:47 

Ja wlasnie ostatnio (znowu u tesciow) mialam stycznosc z Avonem, tym razem z kawalkiem musu;p
Mega delikatny i nie robi efektu maski, troche drogi ale chyba zamowie sobie. Wygladalam dosc naturalnie ;) chyba wyprobuje

grinti 
Użytkowniczka

Wysłany: 2008-10-03, 00:47 

Po jednym z kremów dostałam silnego uczulenia na twarzy, więc za inne kosmetyki tej firmy stanowczo podziękuję ;-)

DarthMagda 
Coś już napisała

Wysłany: 2009-07-26, 10:15 

Po którym. Do niektórych kremów są próbki, szkoda że nie do wszystkich.
A odżywka do paznokci jest bardzo dobra

kicia09 
Gaduła ;)

Wysłany: 2009-08-07, 23:07 

ja zamówiłam raz balsam do ciała i lakier do paznokci.
Balsam do ciała w katalogu wyglądał na duży no i malinowy to pomyślałam że wyprubuję, jak przyszły kosmetyki to ten balsam okazał się mały w poruwnaniu do tego w katalogu a lakier był ok ;) prawdę mółwiąc to mi się wydaje ze nie które produkty są dobre ale i tak wolę isć do sklepu i sama kupić :)

ewelynka69 
Beauty Forum TEAM

Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2009-08-14, 18:00 

ja swego czasu byłam uzależniona od zamawiania kosmetyków z katalogu :-P wiem że seria Trendy jest beznadziejna, a już najlepsze bylo to, jak zamówiłam sobie żel i balsam spowolniajacy odrastanie włosków po depilacji z serii Skin So Soft( ta niebieska linia) i okazało się że robily mi się takie wałeczki jakbym brudną skórę miała, w dodatku zapach był tak nieprzyjemny i intensywny że po prostu wyrzuciłam te kosmetyki, jednak perfumy i wody z Avonu są poprostu piękne :lol: ;-) :->

guska1111 
Użytkowniczka

Wysłany: 2009-08-15, 09:55 

ja jestem konsultantka avon...w sumie od niedawna ale z avonem juz "znam sie' bardzo dlugo i owszem moge powiedziec ze sa kosmetyki ktorych nie aro kupowac ale tez sa takie ktora naprawde sa warte swojeje ceny...a tak w ogole to wszystko jest bardzo indywidualna sprawa.jedna dostala uczulenia bo ma alergie na jais skl ale dal drugiej moze to byc swietny kosmetyk...ja polecam serie przeciwtradzikowa itp. cealskin tonik jest super naprawde likwiduje wagry tak samo zel na wypryski czy korektor ktory tuszuje niedoskonalosci...no tez zelel pod prysznic czy plynyn do kapieli kremy do rak i do stop swietne do twrzy tez...perelki brazujace, perfumy cunde zapachy...co do szamponow to jest z tym roznie zalezy ktore...torebki tez raczej nie za bardzo

Odpowiedz do tematu