no ja jestem uzalezniona od avonu lecz nie czuje jakiejs satysfakcji z tych kosmetykow;/ teraz zamowilam wode prfumowana incandessence bo wiem jak pachnie ale nie kupilabym jej w ciemno;/ zazwyczaj kosmetyki nie sa takie same jak na rysunku;/ w katalogu wszystko tak ladnie wyglada a na zywo juz nie ;/ raz zamowilam sobie tusz do rzes i byl po prostu suchy;/ teraz juz rzadziej kupuje te kosmetyki;p wole przejsc sie do sklepu kosmetycznego;p
wiem ze pieknie pachna dlatego sobie je zamowilam i jutro juz bede miala :) myslalam tez nad little black dress ale tak sobie mysle ze skoro moja mamusia juz je miala to ja nie bede tych samych kupowac:) ale tez mi sie podobaja:) a jeszcze lubie passion dance;d ale te co kupilam to nie mialy psikadla;d tylko takie lane byly i juz nie zamawiam;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum