Hehe u mnie to każdy mówi,że mam jakąś chorobę kosmetyczną i wszystkiego mam za dużo Ale jeśli chodzi o taki całkowity odchył to na pewno będą to z pielęgnacyjnych maseczki,a z kosmetyków do makijażu to kredki do oczu(mam 7 samych czarnych i każda rozpoczęta ),tusze do rzęs no i oczywiście cienie.
_________________ Dziś idę spać,pomyślę o tym jutro.
Szminki, pomadki, błyszczyki kolorowe, zapachowe, smakowe i migoczące - mam tego od groma Oraz lakiery, ale tu akurat jestem "wymagająca" raczej w lato, bo w chłodne dni preferuję mleczne odcienie lub bezbarwne z drobinkami brokatu
_________________ kocham Cię i tęsknię - na pewno wiesz, jak bardzo...
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 10 Sie 2009 Posty: 2306 Skąd: Lubelszczyzna
Wysłany: 2009-10-04, 17:33
a ja najwięcej kupuję podkładów do twarzy, perfum, mascary, cienie i błyszczyki
w ogóle jestem maniaczką kupowania kosmetyków... mój chłopak i koleżanki dużo mogliby o tym powiedzieć hehe
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 21 Sie 2009 Posty: 668 Skąd: okolice Szczecina
Wysłany: 2009-10-04, 18:00
ja wydaje pieniadze na kosmetyki do kapieli, zaczynajac od zwyklego zelu pod prysznic a konczac na solach i kawiorach do kapieli no i jeszcze odzywki do paznokci
Oj ja zdecydowanie na kolorowe kosmetyki:
-cienie do powiek,
-kolorowe błyszczyki
-lakiery do paznokci
-pomadki
Mówiąc szczerze, większość użyłam tylko raz. A na co dzień używam tylko kreska na linii rzęs i tusz do rzęs.
ja na tusz do rzes:) bardzo lubie tuszowac oczy paroma rodzajami mascar;d i robie to dlugo;p uwielbiam efekt grubych i dlugich rzes:) no a innych kosmetykow rowniez mam duzo..lecz najmniej cienow do oczu bo nie uzywam... teraz mysle sobie zakupic fajny zel pod prysznic z luksji tej nowej serii co wyszla...mialam probke i tak slicznie pachnial...ostatnio jak bylam w realu i mi sie przypomnialo zeby kupic to juz nie bylo wykupili wszystkie;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum